Danmark

27. juni 2007

Det er nu eller aldrig


img0.gif

Det er blevet mere klart, end det har været tidligere, at det ulmer lige under overfladen hos mange mennesker i Norge, Sverige og Danmark – i næsten alle aldre.

Et lille puf og de går i gang med at fortælle det, som vi fortalte dem for 10 år siden. Bær over, vær tålmodig. Gå aldrig over accept-tærsklen, lad den du møder tale ud, og du vil se de mangler reelle kendsgerninger og ligger under for en mængde propaganda fra medierne. Derfor skal de besøge vore netsider, der forsynes løbende.

Vi vurderer: Sker der et eller andet på immigrantfronten, der støder svenskeren, nordmanden eller danskeren særligt i denne sommer, så skal vi altså ud og rende på trapperne med sedler igen.

Vælg lavprisvarehuset tidligt om morgenen – aldrig Strøget, hvor kun idioterne færdes for at blive set og te sig ved frokosttid.

Nyt: Der er nye tiltag over en bred front, nye ungdomsorganisationer skyder op, 11. september kører den store demo i Bryssel, hvor der er deltagere med fra alle europæiske lande og også fra USA. I Danmark arrangeres bustransport via http://siad.wordpress.com/. Der etableres mere og mere samarbejde med amerikanerne, efter det står klart, at den europæiske elite har solgt sig til araberne via EU med bl.a. fri indvandring fra Afrika.

Vi taber derfor uden hjælp fra USA, og den kommer kun, hvis vi sætter os til modværge. Gør vi det ikke inden 2 år, er slaget tabt for Danmarks og Sveriges vedkommende. Sådan er vurderingen fra en gruppe indsigtsfulde folk, der tidligere har fået ret gang på gang:

dkman.gif

En Publisher-udgave af visitkortene lige til at skære ud, efter du har udprintet dem på fotopapir på en farveprinter, tilsendes dig, hvis du skriver et par ord og beder herom til Soniawahnloop@yahoo.com

27. juni 2007 

J. E. Vig

1 kommentar »

  1. […] View […]

    Pingback af Danmark — 12. oktober 2007 @ 12:35


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s