Danmark

6. maj 2007

Verdensbanken vil have fri indvandring hertil fra Polen


Nu vil Verdensbanken have de vesteuropæiske lande til at åbne helt og uden restriktioner for polakker til deres arbejdsmarkeder. I Danmark er der nogle let overtrædelige restriktioner, der efter det oplyste skal være gældende indtil 2009.

Det har ikke forhindret polakkerne i at myldre ind i større og større antal siden 2004. Verdensbanken hævder ikke overraskende, at mere fri indvandring fra Polen og andre østeuropæiske lande er forudsætningen for økonomisk vækst. D.v.s. lønninger 40-50 kr. i stedet for 175-225 kr. i timen. Så må skatten også være en hel del lavere end danskernes, ellers må de komme direkte fra Polen hver morgen – huslejen(?). 

Om der arbejdes sort via bl.a. tyske firmaer vides ikke med bestemthed; at polakken sluses ind uden om den gældende aftale med EU, ser vi dagligt, medens de danske fagforeninger ser til den anden siden. 

Indvandring på EU-topmøde i december 2006

Fri indvandring bestemt af EU

Et Polen med 38,5 mill. indbyggere og med mere end halvdelen af arbejdsstyrken sendt i ledighed er bare lidt af det. At en del EU-lande forhindrede dem adgang til de nationale arbejdsmarkeder førte til, at 750.000 tog til England og Irland i 2004. I maj måned 2004 hvor 8 centraleuropæiske lande blev medlemmer af EU, meddelte den engelske regering muntert, at dette ville føre til, at 13.000 arbejdere ville ankomme hvert år fra de nye medlemslande.

Det blev 25 gange flere. Offentlighedens opfattelse var helt klart og ikke overraskende, at regeringen ikke kunne håndtere indvandringen.

Et ideologisk eksperiment, der også vil mislykkes i Irland.

På dansk og i EU har vi: https://danmark.wordpress.com/2006/05/22/eu-indvandring-og-ny-euro-afstemning/.

https://danmark.wordpress.com/2006/05/26/irland-og-fri-indvandring/

Notat melder 26. maj 2006:

160.000 østeuropæere arbejder i Irland

6 pct. af arbejdsstyrken i Irland.

[også oplyst den] 16. januar 2006

”Mens Irland indtil for få år siden var et udvandringsland, er der nu 160.000 indvandrere i landet, de fleste fra Østeuropa. Det slår sommetider gnister, oplyses det officielt. 

Fri indvandring via EU

Hvad en stor dansker har tænkt sig

Som vi ser planerne for den danske model i bevægelse, går dette indslusningsprojekt fra øst ud på at få en mængde polakker ind til det sekundære og det tertiære arbejdsmarked svarende til ansættelser for ledige danske med tilskud eller direkte ind på slavemarkedet, hvortil de danske udstødte henvises med konstanthjælp plus 26 kr. om dagen. Ellers er det yderst vanskeligt at se, hvorfor de danske fagforeninger mener at have deres medlemmers velfærd på det tørre.

Reel vækst i Danmark bliver en by i Rusland, fordi her skal de danske overenskomstlønninger og skatterne ned med mindst 35-40 pct. og hele produktions- og uddannelsesstrukturen skal omstilles til den internationale konkurrences betingelser. Det kommer ikke til at ske i tide under den styreform vi har her, tør vi godt hævde. Det er bestemt heller ikke den styreform, der satses på i længden med indvandringsvanvidet.

Sonia

5 kommentarer »

 1. I visse supermarkeder i Odense hører man nu arabisk, polsk, lettisk, rumænsk russisk og dansk i én pærevælling.

  Østeuropæerne er nu begyndt at slå sig ned i havekolonierne rund om kring i byen. Parkerede biler (og forladte vrag) med østeuropæiske nummerplader lader ikke nogen tvivl.

  Visse steder er man nu også begyndt at sætte skilte med påskriften “videoovervågning” op.

  I en havekoloni…

  Ja vi havde en gang vores ‘tyrkertro’ der sagde at østeuropæerne ville være mindre problematisk end muhamedanerne. Det er desværre en misforståelse. Kriminalitet vold og fattigdom følger med østeuropæerne.

  En portugisisk mand beklagede sig på min blog over at have været udsat for et racistisk overfald (vedkommende tog ham måske for araber).

  En englænder kommenterede og hjalp mig ud af den sidste rest af drømmen. Englanderen forklarede at der er polske no go zones hvor briter kan regne med en omgang tæsk hvis de forvilder sig derude..

  Her er Bob k’s kommentar:

  Dear Portugese Man. I’m sorry to hear that you had crap from a Polak in England.

  I am in a small town in Lancashire – like most places in the UK, we are being swamped by Polaks. the media portrays a very rosey picture of these people, whilst making out that British people are lazy. It’s all bollocks! Polaks will/can work for £5.00 per hour (4 – 6 of them share a house). A Brit can’t work for that – rent and taxes make it economicaly unviable!

  Our local newspaper employed a pretty young female Polak and said ‘how clever and nice’ she was.

  They also said how beneficial the Polak community is to this town – they never mentioned how in reality, the Polaks have taken over several housing estates here, and are ruling by fear i.e. dishing out violnece – one family I know, had their 16 year old son, stabbed (punctured lung) by Polaks because he happened to stray into their turf (this is England, not Poland!)

  God help us all. God speed the BNP into power!

  Kommentar af Balder — 6. maj 2007 @ 16:59

 2. Til Balder

  Ja, din beskrivelse er meget sigende og realistisk. Med 38,5 mio polakker, hvoraf 14 mio er pensionister og mere end 52 pct. af arbejdsstyrken ledige burde Danmark og for den sags skyld EU (skal vel betale pensionerne snart, hvem skal ellers??)have været på vagt.

  For Danmark er det en rigtig trussel. De havde dem på Bornholm fra begyndelsen af 80-erne, og der er endeløse historier, der beretter om erfaringerne med dem. Med en hel generation eller to, der ikke har kunnet slå sig igennem uden kommunistisk medlemsskab subsidiært forbrydelser fra morgen til aften skal man ikke tro, at denne moral pludselig forsvinder som dug for solen.

  Vi har overalt i vore antalsberegninger medtaget masseindvandringen fra østlandene bl.a. af de grunde du beskriver, og også fordi tilskyndelserne til at rejse til Vesten er så enorme.

  Mange har sagt vi kun skal se på muhammedanerne – de andre er dog fortrinsvis med kristen kulturbaggrund. Det er desværre teori og ikke realisme.

  Siden den endelige ødelæggelse af vort befolkningsregnskab i 1991 med brugen af de “nye” begreber indvandrere og efterkommere, har vi herfra medregnet alt, der kommer østfra, også fordi vi vidste, at EU ville østpå. Vi medtog østindvandringen, selvom endog formanden for DDF ikke mente vi skulle (???)

  Kan lederne af DK lære af Englands og Irlands erfaringer(?) – det skal vi bestemt ikke påregne. Alt tyder på, at vi skal have det værst muligt, indtil der sker noget ganske uventet/ventet.

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 7. maj 2007 @ 16:05

 3. […] Verdensbanken vil have fri indvandring hertil fra Polen […]

  Pingback af Lempelse af Østaftale og Femern-bro for dansk regning « Danmark — 30. juni 2007 @ 07:24

 4. […] ansøger at slå sig ned i vore boliger og arbejde her i landet. Sådan vil EU, FN herunder Verdensbanken have det, og så parerer alle de danske politikere ordre, fordi de er marionetter. Dette har […]

  Pingback af Danmark foretager en kovending « Danmark — 15. november 2007 @ 23:54

 5. […] afvist ansøger at slå sig ned i vore boliger og arbejde her i landet. Sådan vil EU, FN herunder Verdensbanken have det, og så parerer alle de danske politikere ordre, fordi de er marionetter. Dette har […]

  Pingback af Juleeventyr der givet ender skidt « Danmark — 21. november 2007 @ 02:23


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s