Danmark

22. april 2007

Doomed til undergang


Det ville være lettere at beordre hele Folketingets kvindeside til at bære tørklæde, samtidig tvinge landets borgere til at køre med dobbeltsikret cykelhjelm og beordre rygerne i ikke-skudsikre rygefrakker end at forhindre én muhammedaner-kvinde i at optræde sådan i Folketinget. De må vide at deres spæde krampetrækninger står til tilbagegang næste gang.

Der er intet sket, medens de sad der, selvom vi selvfølgelig skulle tro det i følge mediernes løgne – præcis som vi forudsagde i oktober 1995. Der er ikke sket nogen stramninger med nogle synlige virkninger, og tilstrømningshastigheden øgedes endog i 2006 med 14 pct. og med 19,3 pct. i 2007 (se dokumenterende link nedenfor) ligesom de kamouflerende tildelinger af statsborgerskaber, som Krarup i øvrigt hævdede i 2003 at have bragt ned til 2000, hvor vi ikke kunne aflæse mindre tildelingstal end 6.583 i de sidste 10 år, og så i øvrigt suppleret med endnu en stigning til 7.961 i 2006.

Siden 2001 eller regeringens start er 35 pct. af samtlige tildelte danske statsborgerskaber siden 1979 blevet tildelt, så de kamouflerer indstrømningen, der naturligvis fortsætter i højere tempo for andet år i træk under den flertalssikrede regering.

Dokumentation.

Siden den borgerlige regering kom til i 2001 er antallet tildelte statsborgerskaber blevet reduceret fra ca. 20.000 pr. år til 2.000 pr. år, hævdede Søren Krarup den 8. februar 2003 i Berlingske Tidendes kronik.

Det var simpelthen ikke i overensstemmelse med sandheden.

Det laveste antal pr. år i mange år var rigtignok i 2003, hvor antallet udgjorde de anførte 6.583, hvorefter antallet straks begyndte at stige igen, i 2004 til 14.976 danske statsborgerskaber:

Hvem kan vi stole på? 

Tilstrømningshastigheden voksede med 28 pct. , tilstrømningshastigheden for fremmede øgedes med 14 pct. i 2006 

Indvandringshastigheden øgedes yderligere i 2007

At danskerne skulle have forståelse for dette forsinkede forhindringsløb, mere end tingets medlemmer, kan man godt glemme alt om eller henføre til kategorien verdslig tro.

Danskerne accepterer alt.

Nøjagtig som Uffe Ellemann-Jensen og Bjørn Elmqvist skulle indvælges via deres TV-optræden, skal hun i Folketinget med muhammed-tørklæde på med Fandens vold og magt. Det var derfor hun blev markedsført på DR2TV i et år forinden denne pseudo-disput opstod.

Om Krarup og Camre har ret i deres vurderinger er fløjtende ligegyldigt. 

Fucking Luderland

Sonia

9 kommentarer »

 1. Ja, “Her går det godt fru kammerherreinde”!!!

  Kirsten

  Kommentar af Kirsten Madsen — 22. april 2007 @ 13:20

 2. Det er dybest set en falliterklæring, og en af de helt afgørende, for et lands oprindelige befolkning at bare lade stå til og affinde sig med, at indvandrede muslimer i årtier har kaldt danske kvinder for ludere!

  De danske kvinder – og de danske mænd (!) – finder sig bare i det, og gør intet ved at få disse sager efterforsket af politiet og få sagerne bragt for en domstol.

  Hvem husker ikke den TV-udsendelse hvor en hoben af unge muslimske indvandredrenge storgrinende hørte på en af deres kammerater, der karakteriserede alle danske piger/kvinder som billige 50-krones ludere!? For en sikkerheds skyld blev denne TV-udsendelse skam også genudsendt – adskillige gange!

  Og hvad skete der? Intet!

  Ingen reagerer overhovedet hvis en dansker, pige/kvinde eller mand, bliver forulempet, overfaldet, udsat for røveri eller andet. Der kan stå 20-40 hærdebrede danskere i nærheden, men hvis det er muslimer der overfalder danskere, rører danskerne ikke en finger!

  Dertil er vi med tiden nået i danskernes angst over for muslimer her i landet. Ingen protesterer, ingen griber ind, ingen tilkalder politiet – alle lader bare stå til.

  Ikke alle muslimer, og heldigvis for det, udsætter danskerne for denne opførsel, men hvorfor skal vi overhovedet finde os i, at mennesker der kommer fra en ganske anden kulturbaggrund end vi selv, og lever efter middelalderlige normer, skal have lov til at optræde så respektløst over for de oprindelige danskere?

  Svaret er ganske enkelt: Det skal vi heller ikke finde os i.

  Spørgsmålet er så om danskerne er villige til at tage opgøret nu, mens det endnu er tid, eller om det hele skal ende i ragnarok og ballade over hele landet. Opgøret har intet med vold at gøre. Det drejer sig alene om at stå sammen, hjælpe hinanden og sørge for at de muslimer der ikke kan finde ud af at gebærde sig i vort samfund, bliver stillet til ansvar for deres gerninger. Politiet og domstolene må tage sig af resten.

  En ting der længe har undret mig er – hvorfor kan de danske kvinder ikke af sig selv tage et initiativ og gennemføre nogle landsdækkende demonstrationer hvor de protesterer mod disse krænkelser?

  Det ville nok også hjælpe svært på forståelsen hos danskerne hvis de vidste hvordan man siger luder, smatso, lede kælling, bøsse, bøssekarl, svans og andre lignende skældsord på de forskellige sprog så som farsi, tyrkisk, irarisk, palæstinensisk, syrisk, saudiarabisk, marokansk, tunesisk, algirsk, somalisk for blot at nævne nogle af de utallige muligheder.

  Japansk og thailandsk kunne selvfølgelig også være blandt mulighederne, men sandsynligheden er næppe ret stor. Shintoister og buddhister er normalt venlige og meget høflige mennesker.

  Kommentar af Steen — 26. april 2007 @ 01:34

 3. Det er femten år for sent.

  Kommentar af Sonia — 26. april 2007 @ 15:19

 4. Det er aldrig for sent! Vi har i Danmark en vending der siger: “Bedre sent end aldrig.”

  Det er alene et spørgsmål om vilje til at kræve de fornødne forandringer. I Danmark skal vi ikke lade os afpresse af én bestemt religion/lovreligion til at indrette, eller ændre, vores samfumd med henblik på, at yde denne religion/lovreligion særlige og mere fordelagtige omstændigheder end alle andre religioner.

  Gør vi det gør vi os skyldige i en ganske uacceptabel form for religionsracisme, som i alle andre samenhænge ville blive skarpt fordømt af alle de internationale organer, som i forvejen har et særdeles godt øje til Danmark, og hvad der foregår her i vort lille land.

  Vi har ad åre fået indført den ene muslimske regel efter den anden. Dette er sket i små doser uden at de oprindelige danskere har dannet sig et overblik over i hvor vidt et omfang den muslimske indflydelse har gennemsyret vores samfund. Det er netop dette manglende overblik over de mange forandringer, der stedse vildleder danskerne, og fortsat tillader endnu flere ændringer for at tilgodese de muslimske indvandrere og deres efterkomere.

  Hvem tænker i dag synderligt over, at næsten 99% af alle danske kyllinger, og andet fjerkræ, er halalslagtet? Tænker danskerne nærmere over, at den Juleand de sætter på bordet Juleaften også er halalslagtet efter de muslimske foreskrifter!?

  Hvor mange tænker mon over, at deres børn går i en børnehave, eller en skole, hvor maden ikke indeholder svinekød, og det kød der serveres udelukkende er halalslagtet!?

  Hvor mange danskere tænker mon nærmere over, at hospitaler og plejehjem i dag bliver indrettet og omstruktureret til at kunne tage sig af de muslimske patienter og klienter, og, at dette i den sidste ende vil betyde, at de oprindelige danskere ikke længere kan se frem til retter indeholdende svinekød!?

  Hvor mange danskere i Frederikshavn, Skagen, Rødby, Kolding, Esbjerg eller andre steder i provinsen tænker nærmere over, at jøder på Nørrebro i København ikke længere kan vise sig som bekendende jøder med kalot på hovedet, eller at danskere med et kors om halsen bliver overfaldet og får flået korset af – af muslimer!? Eller at præsterne – de kristne af slagsen – på Nørrebro – ikke længere tør at sætte et kristens kors i bagruden på deres bil af frygt for at bilens ruder vil være smadrede den næste dag!?

  Det er i bund og grund ikke den enkelte venlige og rare muslim vi alle kender fra vores hverdag, der udgør et problem. Vi kender jo alle i det mindste én muslim vi ser ganske ofte. Det kan være vores lokale grønthandler, den lokale kioskmand, ham der har det lokale pizzeria, eller en anden i de forretninger vi normalt færdes i og hvor vi gør vore indkøb.

  Problemet stammer i virkeligheden fra de islamistiske og fundamentalistiske kræfter, der nu er komet til landet for at udbrede islam, islams lære og de der vil udbrede umma’en til de vantro danskere.

  Disse kræfter behøver blot at udgøre et ganske beskedent mindretal – måske 5-10% – af den muslimske befolkning her i landet før de kan tilrane sig en fuldstændig kontrol over de øvrige ellers “moderate” muslimer. Der er jo talrige eksempler på, at fundamentalistiske muslimer udøver en formidabel magt over ikke-fundamentalistiske muslimer her i landet.

  Stort set alle muslimer her i Danmark lider under den indlysende “svaghed”, at de fortsat har familie i de lande de oprindeligt flygtede fra, eller udvandrede fra i tidernes morgen. De er således meget nemme ofre for “afpresning” og andre former for “indflydelse” udefra!

  Det danskerne, altså de oprindelige danskere, i dag står over for, er en så forskelligartet kultur og tankemåde, at kun de færreste fatter hvad det er vi er oppe imod.

  Giver vi de samme indrømmelser til buhddister, shintoister, hinduister, Pinsebevægelsen, Jehovas Vidner, Scientology, Christian Science og/eller alle de andre religiøse bevægelser?

  Nej! Det er jo lige netop dét vi ikke gør!

  Alle indrømmelser drejer sig jo alene om at få promoveret islam, og alt hvad islam står for.

  Men hvad er det egentlig der har har skabt Danmark og det samfund vi lever i i dag? Er det ikke de kristne værdier, og de kristne budskaber, oplysningstiden og de talrige reformatorer samt de store forfattere og komedieskrivere, der i den sidste ende har bibragt os den frihed og den velstand vi nyder godt af i dag!? Der er vel næppe nogen, der vil tilskrive vores velstand og nuværende viden, den muslimske indflydelse eller værdier.

  Ser vi meget nøgternt på historien er der næppe noget epokegørende, der i dag kan tilskrives islam, som har haft nogen væsentlig indflydelse på det, som vi i dag kender som den vestlige verden. At muslimer tvang grækere til at oversætte hvad de vidste om algebra og matematik gør ikke disse ting til en muslimsk “opfindelse”. Vores talsystem stammer fra Indien, og ikke, som mange tror, fra islam og de muslimske lande. Krudtet stammer da også fra Kina – og ikke fra muslimerne.

  Koranen indeholder mangt og meget, som allerede på den tid var kendt som værende etablerede opdagelser og opfindelser. Også selvom koranen i virkeligheden først blev skrevet flere år efter Muhammeds død!

  Kommentar af Steen — 27. april 2007 @ 01:51

 5. Det korte af det lange er at en flertalsregering inklusive støtteparti i morgen kunne ændre udlændingeloven, så tilstrømningen blev vendt til repatriering.

  DET GØR DEN IKKE, OG VI MELDTE I 1995 AT DETTE AGTEDE DEN IKKE AT GØRE, HVIS DEN DEN SKULLE BLIVE EN REALITET.

  Flygtninge er sådan et forslidt ord. Nordmanden Jonas Widgren i FN’s Flygtningehøjkommissariat har forlængst oplyst at 19 ud af 20 ikke er flygtninge:

  “Kun 5 pct. af de fremmede, der kommer til Europa er reelle flygtninge. Resten, de 95 pct., er almindelige indvandrere.” Derfor kan vi sende de fremmede hjem uden at krænke nogen af de såkaldte konventioner (der i øvrigt kan opsiges med 1 års varsel), [I flg. FN’s Flygtningehøjkommisariat’s Jonas Widgrens oplysninger i 1990, og i flg. flere flygtningeeksperters udtalelser]

  Sonia

  supplement:
  https://danmark.wordpress.com/2007/01/23/det-gik-praecis-som-vi-meldte-for-12-ar-siden-ingen-ville-hoere-dengang/
  https://danmark.wordpress.com/2006/12/31/6-andre-gode-grunde/

  Kommentar af Sonia — 27. april 2007 @ 15:25

 6. Til Steen

  Danskerne er ikke til noget før alt er løbet løbsk:
  Et andet eksempel: Når vi ved at f.eks afbrændt klorholdigt papir og plastic – specielt i brændeovne og forbrændingsanlæg – virkelig er sundhedsfarligt giftproblem, så kan du ikke engang få dem til at anskaffe et billigt indkøbsnet til erstatning for de utallige éngangsplastikposer, der vælter ud af hver eneste supermarked hver evige dag.

  Skal de så til at råbe skældsord eller svare igen til nu knivbevæbnede perkere, der bliver mere og mere aktive proportionalt med deres voksende andel fra omkring 10 pct. Politikere og embedsværk satser kun på flere og flere til trods for, de allerede konsumerer 40 pct. af velfærden – hjernedøs-kollapsen hæmmer epidemisk politikere og embedsværk.

  Her er de nået 13-15 pct., når du regner rigtigt og ikke går ud, at et brev fra Folketinget ligger en dæmper på deres aktivitetsniveau.

  GLEM DET!!

  Niels

  Kommentar af Niels — 27. april 2007 @ 20:43

 7. Til Sonia og Niels,

  I har begge meget ret i flere af de synspunkter I fremlægger. Ingen tvivl om det.

  Det er da også rigtigt, at danskerne stort set skal være presset helt ud over kanten og kun hænge i neglene, før de reagerer og gør noget ved tingene. Altså sådan helt generelt set.

  Men – der er vel en årsag til at denne side/blog eksisterer – ikke sandt!?

  Det ville jo være aldeles omsonst, at lægge alt det materiale, og alle de analyser ud på siden her hvis ikke det havde til formål at oplyse danskerne om tingenes rette tilstand, og alle de misinformationer vi til stadighed bliver stopfodret med.

  De seneste offentliggjorte tal fra folkeskolerne viser, at antallet af to-sprogede nu udgør ca. 10% af elevtallet. Personligt mener jeg nu at tallet er langt højere. Når man går forbi en folkeskole i dag og ser på hvilke elever der ankommer, eller forlader, skolen tyder elevsammensætningen da også på, at antallet af to-sprogede er langt højere end man vil være ved.

  DR – Demagogisk Radioformidling – eller – Dhimmiernes Retirade – gør sig svare anstrengelser for at få denne multi-kulti forandring Danmark er udsat for til at fremstå som noget ønskværdigt, og som “le Must” i det 2100 århundrede. Det kan man bl.a. se af DRs programsammensætning hvor islam promoveres i den ene udsendelse efter den anden, og hvor vi seere absolut skal bibringes en viden om hvorledes man afholder et bryllup på tyrkisk, pakistansk eller fra de øvrige muslimske lande.

  Hvad DR dog ikke interesserer sig for, er de mange korteger af limousiner og biler, der den lokale muslimske tradition tro, kører igennem de danske byer om natten. Gerne i tidsrummet fra kl. 24.00 til kl. 04.00. Det er naturtigvis også det tidspunkt hvor de kan få vækket et hav af mennesker, når disse korteger kører forbi med hornet trykket i bund, med katastrofeblinkene tændt på alle bilerne og hvor larmen fra de opløftede bryllupsgæster breder sig i nattestilheden. Naturligvis til stor gene for de sovende ikke-muslimske danskere og ganske ulovligt!

  Men den slags interesserer DR sig jo ikke en tøddel for. DR interesserer sig jo kun for at promovere tørklæder og muslimske skikke og vaner til deres tvangsudskrevne licensbetalere. Gad vide om den ny DR-By vil vise sig at være vendt mod Mekka, og om toiletterne allerede vender den rigtige vej for ikke at fornærme muslimske medarbejdere og muslimske gæster!?

  Nu har jeg i en del år fulgt Ebbe Vigs glimrende arbejde – og jeg agter altså ikke blot at lade stå til og følge en opfordring om bare at glemme det!

  Kommentar af Steen — 30. april 2007 @ 16:36

 8. Til Steen
  Du skriver bl.a.:

  “Det ville være aldeles omsonst, at lægge alt det materiale, og alle de analyser ud på siden her, hvis ikke det havde til formål at oplyse danskerne om tingenes rette tilstand, og alle de misinformationer vi til stadighed bliver stopfodret med.”

  Mit svar (Sonia):

  Ja, vi har fortsat et svindende håb om, at der kunne findes enkelte pionerer, der vil tilegne sig vore rettelser af løgnene og som samtidig kan vise os, hvorledes vi kommer ud til en bredere mængde af danskere, måske ikke med disse informationer, men måske nogle andre, langt mere statements-dominerede – men det er svært uden at blive opfattet som partipolitisk, og det agter vi ikke.

  Vort hovedærinde er at vi skal væk fra ideologierne og over til realismen efter 40 års mental ubalance, der har udviklet sig til en besættelse for medierne, ideologiske førehunde og en hel del af danskerne også.

  Vi tænker en del i satire: sådan regelret galmands-satire om dagens DK, for det er virkeligheden, som den ser ud, bedst egnet til.

  Vi må med en dårlig smag i munden melde, at vi endnu ikke har set en regering, der agter at bruge den fornødne strategi eller taktik til at få vendt møllen, selvom alm-DK vil bakke det 110% op.

  Og vi forudser – vi har før set rigtigt, ikke så sjældent endda – at alt falder tilbage i den gamle gænge, bortset fra at enkelte store europæiske lande, nu begynder at indse lidt af faren ved det ideologiske projekt – liberalens og internationalens.

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 30. april 2007 @ 17:01

 9. […] har skiftende regeringer, afgjort også den nuværende med støtteparti, der blot er bedre til at kamouflere sit bedrag, holdt sig Internationalens totalitære ordning for øje, hvor de fremmede skal bruges som […]

  Pingback af Loegnen har tryggeste vilkaar og hoejeste afloenning - endnu « Danmark — 26. maj 2007 @ 08:15


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: