Danmark

20. februar 2007

Af alle fodsler i DK foder fremmede lidt under eller lidt over halvdelen


De fremmede føder halvdelen

Samlede fertilitet i Danmark angives officielt til 1,75. Føder de fremmede 3,5 børn i gennemsnit, hvilket vi har meget sikkert belæg for at antage (oplysninger her forekom endog fra DS indtil slutningen af 90-erne), føder de danske et sted mellem 1,05 og 1,30 barn i gennemsnit. Uanset føder de fremmede meget tæt på halvdelen af en fødselsårgang, idet vi går ud fra, at folketallet, og antallet børnefødsler og antal døde i alt er korrekt officielt angivet. Det er simpel matematik.

 

Med forudsætningen 1,2-1,3 i fertilitet for danske kvinder fører til følgende forventede fremmed-reproduktion (inkl. fødsler af naturaliserede og af deres børn), i alt: 30.057-32.723, hvilket svarer til 46,6-50,6% af fødselsårgangen i 2006.

Se analysen i sin helhed: https://danmark.wordpress.com/2007/02/18/dansk-befolkningsregnskab-for-2006/

Hastigheden hvormed immigranter rejser ind i Danmark øgedes med 28 pct. i 2006. Hastigheden som fremmede immigranter rejser ind i Danmark med øgedes med 14 pct. i 2006: https://danmark.wordpress.com/2007/02/13/antal-immigranter-i-danmark-steg-28-pct-i-2006/

I 2007 med 19,3 pct.

Sonia

 

6 kommentarer »

 1. […] De fremmede stod for omkring halvdelen af samtlige fødsler i Danmark i 2006 […]

  Pingback af Antalsregnskabet i kort opklarende version « Danmark — 21. februar 2007 @ 11:32

 2. Den oprindelige danske befolkning har ikke været i stand til at reproducere sig selv siden ca. 1965!

  Ovenstående gennemsnitlige fødselstal for henholdsvis etnisk danske og ikke-etnisk danske kvinder skal nok vise sig at ligge meget tæt på sandheden. Tilmed er det et faktum, at indvandrerkvinder føder børn i en langt tidligere alder (gennemsnit), end tilsvarende etnisk danske kvinder.

  Og mange etnisk danske kvinder lever da også alene uden mand og børn. Det ses kun meget sjældent hos indvandrerkvinderne.

  “Traditionen” med at have mange børn i en dansk familie forsvandt stort set i 1960’erne.

  Derimod har indvandrerfamilierne en meget lang tradition for meget børnerige familier.

  Når hensyn tages til tradition, erhvervsfrekvens, alder hvori det første barn sættes i verden, er der vel ikke så meget at sige til at den demografiske udvikling i Danmark ser ud som den gør – og vil fortsætte med at gøre i et stedse stigende tempo.

  Det gør det dog ikke mindre skræmmende – tværtimod!

  Som det blev sagt i sin tid fra FN’s talerstol af den tidligere præsident i Algeriet: “Islams hære vil marchere ud af vore muslimske kvinders skød. Det vil ikke være de islamiske hære der vil erobre den vestlige verden – det vil være vore kvinders frugtbarhed.”

  Da dette i sin tid blev sagt fra FN’s talerstol var der ingen der troede på denne algirske præsident. Man grinede nærmest lidt i skægget og morede sig over hans fabelader. Det var for 30-35 år siden.

  Mon ikke disse mennesker i dag har fået en del mere at tænke på? Mon ikke disse dumme grin er forstummet, og de hånlige bemærkninger er blevet afløst af en gru for fremtiden?

  Man skulle egentlig tro det. Men, så kan vi i dag læse en “artig” beretning om, at nu skal der tages endnu mere hensyn til islam her i Danmark, og, at man både i Århus og København så sandelig agter at indføre hensyn til religioner – og særligt til islam – og at man vil gennemtvinge disse hensyn i skoler, på hospitaler og alle mulige andre steder. Desuden skal firmaer, som ønsker at gøre forretninger med kommunerne, nu kunne fremvise en særlig “religions-politik” for firmaet.

  Management by terror! Kommunalpolitik by terror!

  Som om de muslimske kvinders overlegne fødselsrate ikke var nok, skal muslimerne her i Danmark nu have yderligere en hånd med på vejen af de venstreorienterede bystyrer i Århus og København.

  Man kunne forledes til at tro, at disse folketings- og lokalpolitikere ingen børn havde selv, og, at de var muslimer in spe.

  Hvorfor udsætter de ellers Danmark, og den oprindelige danske befolkning, for dette?

  Kommentar af Ronkedoren — 27. februar 2007 @ 03:48

 3. […] Sidste år udgjorde henved halvdelen af en fødselsårgang de fremmedes fødsler […]

  Pingback af Naturligvis skal der lyves om tilgangen af so-called flygtninge og familiesammenfoerte « Danmark — 7. august 2007 @ 07:29

 4. […] De fremmede føder allerede halvdelen af en fødselsårgang […]

  Pingback af Hvorfor kom de foerste - gentager historien sig i en lettere rettet version? « Danmark — 10. januar 2008 @ 11:01

 5. […] og danskerne bliver med sikkerhed i mindretal mellem 2035-2047, hvis det fortsætter som nu: De fremmede føder allerede halvdelen af en fødselsårgang, og vi dør næsten dobbelt så hyppigt som vi […]

  Pingback af DET SKER VED LØGN OG BEDRAG SKREV I 2008 – HVORFOR KOM DE FØRSTE | Danmark — 5. februar 2018 @ 09:48


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: