Danmark

23. januar 2007

Det gik praecis som vi meldte for 11½ aar siden – ingen ville hoere dengang


 

Det gik præcis som vi meldte i efteråret 1995 – ingen ville høre dengang

 

“Vores opgave er at holde lidt igen”….

“Vores opgave er at holde lidt igen”….

“Vores opgave er at holde lidt igen”….

“Vores opgave er at holde lidt igen”….

“Vores opgave er at holde lidt igen”….

Sådan lød det adskillige gange fra lederen af regeringens støtteparti, da hun talte på landsmøderne i 2005 og 2006. Så er det ordnet, hører vi nu. Der skal ikke ske mere for at vende den skæbnesvangre udvikling med den fortsatte tilstrømning af fremmede.

 

Selvom vi forestillede os, at indvandringen blev fuldstændig standset, ville tidspunktet, hvor danskerne bliver i mindretal i Danmark, kun forskydes fra ca. år 2034 til år 2043. Indvandringen er ingenlunde standset; den fortsætter, efter den blev reduceret godt 20 pct. fra år 2004. Der blev lagt et par begrænsninger på familiesammføringsomfanget med 24 årsregelen; men det var kun en parentes, for naturligvis fik de oplyst, at sammenføringen blot skulle ske med mellemstation i Norge eller Sverige. Så er den på plads.

 

Der er naturligvis indført en mængde forskelsbehandling til fordel for de fremmede…men det betyder jo ikke, at der er tale om diskrimination i politisk korrekt forstand, for en sådan diskrimination kan kun eksistere, når et mindretal diskrimineres. Så forskelsbehandlingen skal fortsætte ca. 30 år endnu. Og i Muhammedanmark må danskerne gerne diskrimineres, ja,  ordet er faktisk afskaffet eller har fået ny betydning, det er faktisk en pligt at diskriminere de vantro. Så det fortsættes til vi underkaster os eller dør. Islam betyder underkastelse. Godt 70 pct. af de tilstedeværende fremmede i Danmark stammer fra islamisk dominerede områder.

“Vores opgave er at holde lidt igen”….

 

“Vores opgave er at holde lidt igen”….

 

“Vores opgave er at holde lidt igen”….

 

“Vores opgave er at holde lidt igen”….

 

“Vores opgave er at holde lidt igen”….

Nu siger støttepartiets leder, at vi skal “integrere” – Confutze: den der annammer fjendens sprogbrug har allerede tabt – og “tage os alle de nødstedte”.

“Kun 5 pct. af de fremmede, der kommer til Europa er reelle flygtninge. Resten, de 95 pct., er almindelige indvandrere.” Derfor kan vi sende de fremmede hjem uden at krænke nogen af de såkaldte konventioner (der i øvrigt kan opsiges med 1 års varsel), [I flg. FN’s Flygtningehøjkommisariat’s Jonas Widgrens oplysninger i 1990, og i flg. flere flygtningeeksperters udtalelser]

Vi skal heller ikke have en ordentlig beskrivelse af hvad der sker via et retvisende befolkningsregnskab, så det fortsat kan afsløres, at tilstrømningen kører i allerbedste velgående. Dette spørgsmål er blevet hengemt i Bertel Haarders Undervisningsministerium.

https://danmark.wordpress.com/2006/10/26/opgoerelsesspoergsmaalet-hengemt-i-krukke-i-undervisningsministeriet/

Danmark har overgivet sig, hvis det kun står til landets såkaldte ledere. Sådan er det!

 

Nu skal der nok snart folkeafstemmes igen om Euro, som holdes oppe af arabisk, iransk og venezuelansk oliehandel. Indvandringen var prisen under Ny-Merkantilismen, som vi ikke kan kende varigheden af. Og der folkeafstemmes om endnu en EU-grundlov inden 2009. Med en nedbrudt og slap dansk befolkning og ditto de fleste steder i Europa kan Ny-merkantilismen vare i et par hundrede år, men EU holder kun til cirka 2020. Derefter vil Danmark måske kunne tilbageerobres, hvis nogen til den tid skulle gøre den opdagelse, at blot initiavet fra en enkelt generation af tumper førte til, at de kunne give landet bort for ussel mamon eller udskifte den danske befolkning, jfr. den højt elskede/savnede Herbert Schmidt alias Bertold Brecht i TV-serien ‘Matador’:

When ideology and reality does not match:

Would it not be easier
In that case for the government
To dissolve the people
And elect another?

(Bertold Brecht)

Sonia

PS: Vi kunne også oversætte støttepartilederens korte gentagne udtalelse lidt mere præcis:

Det er vores opgave at lade som om der sker noget, så befolkningen beroliges til det bliver for sent.

 

2 kommentarer »

  1. […] 2015) fra Mellemøsten, Sydvestasien og Afrika, hvor IQ-gennemsnittet er under 90. Kilde med rødt: https://danmark.wordpress.com/2007/01/23/det-gik-praecis-som-vi-meldte-for-12-ar-siden-ingen-ville-h…. Nej, der 23 år siden […]

    Pingback af TRUMP TAGER DET NØDVENDIGE SKRIDT | Danmark — 20. juni 2018 @ 16:31

  2. […] 2015) fra Mellemøsten, Sydvestasien og Afrika, hvor IQ-gennemsnittet er under 90. Kilde med rødt: https://danmark.wordpress.com/2007/01/23/det-gik-praecis-som-vi-meldte-for-12-ar-siden-ingen-ville-h…. Nej, der er 23 år siden nu. Det er der sket siden 2006 er, at den årlige tilstrømning er øget […]

    Pingback af TRUMP TAGER DE RIGTIGE SKRIDT I FORHOLD TIL FN | transeurabia — 20. juni 2018 @ 16:49


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: