Danmark

31. december 2006

Gode miner til slet spil


Kirkebesættelse i 1991 for at fastholde 321 byrdetunge palæstinensere her i landet :

I følge: http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2006/12/29/113904.htm

“…Straf eller bøde til 42 procent
Her oplyste integrationsminister Rikke Hvilshøj i april 2005 i et notat til Dansk Folkepartis Peter Skaarup, at gruppen stadig havde store problemer 13 år efter særloven: Ud af de 321 palæstinensere modtog 238 (74 procent) i begyndelsen af 2005 offentlig forsørgelse, og 135 (42 procent) var idømt straf eller havde fået bøde. Over halvdelen af deres børn var dømt for at have overtrådt straffeloven…”

Præstedemonstration i 2006 for at fastholde afviste 583 irakere her i landet.

Anledningen og det værste i

øvrigt forties helt bevidst:

Den 20. december 2006 forvandlede regeringen og støtteparti endnu 2086 voksne til danske statsborgere. Den 7. juni 2006 ligeledes forvandling af 2164 andre voksne. Først omkring den 13. februar 2007 kan vi vide, hvor mange det samlede antal naturaliserede blev til i 2006, når børnene tillige opregnes. Camouflagenummerets hovedtræk er netop denne tildeling af danske statsborgerskaber. Var naturalisationerne (mere end 90 pct. heraf til de mest fremmede) ikke sket, ville udlændingeantallet i Danmark selvsagt være meget større og kunne ikke skjules. Iøvrigt talte man særdeles meget i medierne i december om de afviste asylansøgere, som landene ikke ønsker tilbage, således godt 583 fra Irak. Der er meget mere end 10.000 i Danmark, der stammer fra Irak og Afghanistan, men som allerede er sluppet ind. Mange af disse blev ekstraordinært godkendt til ophold umiddelbart før krigsudbruddene med Danmarks deltagelse, selvom der var mange her foruden forud. En dansk regering før 1968 havde naturligvis interneret de allerede indstrømmede for at forsvare Danmark og ikke taget flere ind, som loven også korrekt foreskriver, såfrem vores krigdeltagelse havde været dengang.

Vi konstaterer i øvrigt at myndighederne uden noget besvær kunne oplyse om regningen, kriminaliteten og belastningen i øvrigt for den samlede gruppe af fremmede indrejste. Her var det blot sporadiske oplysninger om 321 palæstinensere, der slog sig ned her med mestendels hedenske præsters og anden aktivist-hjælp i 1991.

Det samlede regnskab for mere end 700.000 fremmede inklusive “de forvandlede” må ikke komme frem; det kan regeringen, der allerede har pådraget sig et stort ansvar ved sine løfter, men undladelser og grove forsømmelser med gode miner til det slette spil siden 2001 ikke tåle. 

Selv propagandaen har fået sit eget kodeks her op til årsskiftet: “Der skal røres i de små gryder” 

Sonia 

Skriv en kommentar »

Endnu ingen kommentarer.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s