Danmark

6. december 2006

Ren Knold og Tot


 Det er ren ”Knold og Tot” 

              Prøv seneste ajourføring heraf ved klik på linket ovenover 

 

DREAM-instuttets vekslende befolkningsprognoser kan

 

ikke være lavet af folk ved deres fulde fem

 Lars Haagen Petersen, DREAM, der er finansieret delvis af Finansministeriet og delvis af Økonomi- og Erhvervsministeriet, er åbenbart uenig med Velfærdskommissionen og Københavns Universitet om den nutidige og de fremtidige andel af ’indvandrere’ og ’efterkommere’ i Danmark. Deres befolkningsprognoser i november 2006 afviger mindst 50 pct. fra hinanden. Det kan læses på TTV1 30. november. Men det er ikke det værste.

 Fra 5. august 2006 i Jyllands-Posten til 30. november 2006 på TTV1 har DREAM-instituttet, der tidligere har hævdet, det er uafhængigt, ændret sin prognosticerede andel af ’indvandrere’ og ’efterkommere’ i prognosepunktet år 2080 med 100 pct.  

 Lars Haagen Petersen hævdede således i nævnte JP-artikel, at der var 8 pct. ‘indvandrere’ og ‘efterkommere’ i alt i landet sidste år. Når de naturaliserede og deres børn tillægges ender vi reelt på 14-15 pct. ikke-vestlige indvandrere og efterkommere pr. 1. januar 2006 (mod den korrekte officielle andel: 463.235/5.427.892 =8,5 pct.) : http://www.lilliput-information.com/kantranspo.html.  

 Lektor og Demograf Hans Oluf Hansen Københavns Universitet hævdede 20. august 2005 i Berlingske Tidende, at den nuværende befolkningsmodel, som antallene opgøres efter, ikke kan bruges til at beskrive hverken den nutidige eller den fremtidige befolkningssituation i Danmark med. Han tilføjede i samme artikel: ”…danske statsborgere føder så få børn og nye indvandrere så mange flere, at danskere af udenlandsk herkomst om mindre end 100 år vil udgøre et flertal i samfundet…”

 [IoD: Her skal der afgjort ske en korrektion for tildelte statsborgerskaber og de naturaliseredes børn]  

 Vi må spørge: Vil det sige 16 pct. (Velfærdkommissionen hævder 24 pct.) i år 2080 og så pludselig mere end 50 pct. kort tid efter (i følge Københavns Universitet)?? Selv et barn eller et folketingsmedlem kan se, at det hele er ganske uholdbart med den information den danske offentlighed får om perspektivet for Danmark. I virkeligheden er det ren “Knold og Tot”, se afsnittet med rødt nedenfor.

Hvordan Lars Haagen Petersen (LHP) kan få ukorrigerede 8 pct. ‘indvandrere’ og ‘efterkommere’ til at vokse til en andel på 16 pct. i år 2080 forudsat, at indvandringen fortsætter som nu eller som i 2005, ses afgjort ikke let? Den 5. august kunne vi som nævnt læse et referat i Jyllands-Posten om prognose, der angiveligt skulle være en korrektion foretaget af samme LHP af den officielle prognose fra 2004, der viste 15,3 pct. i 2080, men her var der ganske andre boller på den samme suppe:   

 I august 2006 (ifl. JP 5. august) hævdede Lars Haagen Petersen, at andelen af ikke-vestlige ‘indvandrere’ og ‘efterkommere’ officielt vil vokse fra godt 6 pct. af indbyggertallet i 2006 til 8 pct. i 2080, selvom indvandringen fortsætter som nu. 30. november 2006 har LHP så korrigeret procentandelen i 2080 til 16 pct. – om det er ikke-vestlige eller alle indvandrere er ligegyldigt (????). Velfærdskommissionen har i mellemtiden anført 24 pct. i samme prognosepunkt, og Københavns Universitet hævdede sidste år, at de danske(re) (statsborgere) med udenlandsk baggrund vil være i flertal kort tid efter. Det er ren “Knold og Tot”.  

 Flere folketingsmedlemmer var ved at falde ned af stolene pga de 15,3 pct. ‘indvandrere’ og ‘efterkommere’ i prognosepunktet 2080 offentligjort i 2004. Om bestyrtelsen skyldtes, at tallet syntes stort, eller det derimod syntes ganske utilstrækkeligt, kan vi ikke vide. Der var ikke rigtig nogen bestyrtelse i august 2006, da andelen i prognosepunktet 2080 blev knap halveret. Det kan skyldes at folketingspolitikerne da holdt ferie. I november 2006 fordobles den så; men det er vel også lige meget. 

6. december 2006

 J. E. Vig

 Supplement

Danskerne undervurderes typisk af eliten (en øjenåbner) 

Det er ren propaganda i håbet om, at det kan være overstået, før vi opdager det. 

Forræderne fupper landet væk 

Forskning i befolkningsforhold umuliggøres 

Reaktion fra Folketingets medlemmer i 2004, ikke i 2006

Forvandling eller andet trylleri

Forvandlingskvadratet

Send Folketingets medlemmer orientering pr. automatik

11 kommentarer »

 1. Hvordan kan det være vi ikke kan få undersøgt, hvor mange af anden etnisk oprindelse – primært fra Arabisk /Islamiske lande – der har fået Dansk statsborgerskab ?

  Dette er måske politisk ukorrekt og/eller alt for angstfremkaldende at kræve af vores poltikere, at de får sat sving i en sådan undersøgelse ?

  Det er da af vital betydning at få sandheden frem .

  Kommentar af vivi andersen — 6. december 2006 @ 20:28

 2. Det kan vi også, hvis jeg må forstå dig som, at det skal dreje sig om nationalitetsbetegnelsen før statsborgerskabstildelingen som udgangspunkt – de kan komme fra andre lande og stamme fra atter andre lande end det nationaliteten viser. F.eks. kommer en hel del pakistanere fra England.
  DETTE ER IKKE NOGET PROBLEM EFTER 10. FEBRUAR 2006 under denne forudsætning.
  Du kan hente dem direkte et sted ved http://www.dst.dk (fra kategorien Nyt fra Danmarks Statistik og under emnet Befolkning og Valg) tilbage til 1979, og den ajourføres på årsbasis. For 2006 kender vi formentlig tilstrømningen omkring den 12. februar 2007.
  [Det blev den 13. februar 2007. Indstrømningen af fremmede øgedes med 14 pct. og blev i alt til 11.086]

  INDTIL DA VIL DE LYVE OG BEDRAGE, fordi de ved familierne mødes og taler sammen i julen og ved nytåret.

  [Hørte I det: “1.095 asylansøgninger, det laveste antal i tyve år” – fuldstændig misvisende tal]

  Der er dog en nok så alvorlig mangel: De børn, som de har bragt til verden efter naturalisationen (???).
  Nogle af dem er medregnet under efterkommere, men slet ikke dem alle og stadig flere og flere medtælles bare som danskere, fordi kun nogle af den første generation af børn efter indvandrerne registeres som efterkommere.

  Vi har netop forsøgt rekonstruktionen på http://www.lilliput-information.com/kantranspo.html , der stod færdig herfra den 15. februar 2006 med transponerede tabeller og grafiske fremstillinger – så vi var ikke udpræget bagefter.
  Vi kæmper med arme og ben; men vi har selvsagt ingen adgang til registrene. Vi kan hænge dem ud til der sker noget.

  Ja, det er af vital betydning for modstandskraften – mon ikke der ville lyde er RAMA-skrig, hvis offentligheden kendte det reelle antal fremmede, og det skattetræk deres tilstedeværelse medfører hos danskerne. Det er formentlig knap den samme reaktion hos de ansvarlige, når offentligheden skriger op og sætter sig på tværs af det ideologiske projekt. Antallet og udgifterne er afgjort ikke det primære; men vi gå efter det, der bekymrer de fleste mest.
  Og her ligger hunden.
  m.v.d.h.
  Sonia

  Kommentar af Sonia — 6. december 2006 @ 22:32

 3. […] DREAM-institutet korrigerede officielle prognose fra 30. november 2006 er: Ren Knold og Tot […]

  Pingback af Prognose på korrigeret befolkningsgrundlag « Danmark — 8. juni 2007 @ 19:04

 4. […] DREAM i Finansministeriet var uenig med Velfærdskommissionen og Københavns Universitet om den nutidige og den fremtidige andel af […]

  Pingback af 6 Andre Gode Grunde « Danmark — 7. november 2007 @ 23:06

 5. […] DREAM i Finansministeriet var uenig med Velfærdskommissionen og Københavns Universitet om den nutidige og den fremtidige andel af […]

  Pingback af De seks andre gode grunde « Danmark — 8. november 2007 @ 08:44

 6. […] Ren Knold og Tot […]

  Pingback af Forraederne fupper landet vaek « Danmark — 29. januar 2008 @ 09:38

 7. […] speedes op?? Dream-instituttet under bl.a. Finansministeriet hævdede i december 2006 her vil være 16 pct. indvandrere i 2080. 5. august samme år havde samme kilde hævdet: 8 pct. i år […]

  Pingback af Forvirringen om indvandringsantallene sker tilsyneladende helt bevidst og paa kold beregning « Danmark — 13. oktober 2008 @ 11:25

 8. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 23:44

 9. […] Ren Knold og Tot […]

  Pingback af Indvandrere og Efterkommere – et par aldersgrupper – stemmer det? « Danmark — 27. juni 2010 @ 16:10

 10. […] anslår skønner eller beregner ikke, men rekvirerer omkostningerne vedrørende en ikke-vestlig fra DREAM-instituttet (med offentlige bevillinger), angiveligt gennemsnitligt: 29.600 kr. pr. […]

  Pingback af CEPOS LEVERER IKKE VAREN – MED MINDRE RESULTATET ER BESTILT « Danmark — 12. august 2010 @ 17:25

 11. […] eller beregner ikke, men rekvirerer omkostningerne vedrørende en gennemsnitlig ikke-vestlig fra DREAM-instituttet (med offentlige bevillinger), angiveligt: 29.600 kr. pr. […]

  Pingback af DREAM-INSTITUTIONEN DELTAGER I VALGPROPAGANDAEN SAMMEN MED LIBERALENS CEPOS « Danmark — 8. september 2011 @ 10:31


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: