Danmark

5. december 2006

Terror-risikoen vokser i Danmark


Forsvarets Efterretningstjeneste beretter om en øget terror-risiko i Danmark. Denne øgede risiko skulle følge af Danmarks engagement i Irak-krigen, i Afghanistankrigen, Muhammed-tegningerne i JP og den danske stillingtagen til Tjetjenien-krigen.

Vor vurdering: 

Det er altså ikke sådan, at terroren i New York, i Spanien eller London og tusindvis af andre steder i Vesten opfordrer til andet end at parere ordre og lade sig nedkæmpe i terror-angreb til shariaen er indført. Uden et svar på terroren med krig mod terrorens kilder havde vi ikke taget nogen terror-risiko….., og havde vi ikke smidt nazisterne af magten var de gået af af sig selv.

At den danske stat umiddelbart før Irak-krigens begyndelse gav ekstraordinær opholdstilladelse til omkring 10.000 afghanere og irakere, der havde søgt om asyl i Danmark har åbentbart ingen betydning. Ej heller at vi havde allehånde terror-elementer lukket ind i Danmark allerede før 1. maj 1994 (jfr. Jyllands-Posten) :

”Op mod 40 af verdens mest frygtede terrororganisationer har baser eller agenter i Danmark, mener PET. Organisationernes sympatisører skaffer pengene, falske pas og fristeder til bevægelsernes aktive terrorister. Officielt vil PET ikke fortælle om sit kendskab til de mange terrororganisationer i Danmark, men ledende medarbejdere i efterretningstjenesten siger, at næsten 80 pct. af de 50 bedst kendte bevægelser har direkte kontakt til folk i Danmark. Det kan være medlemmer, som har politisk asyl, indvandrere eller danskere, der sympatiserer med deres kamp…”

Og det er afgjort ikke fordi vi har lukket dem ind i landet, at de kan udføre terrorhandlinger her.  

Det er muligvis fordi vi ikke har lukket nok ind endnu, så de fortsat 2-3 ti-år mere må lide den tort at udgøre en minoritet i Danmark. Det er den politiske korrekte begrundelse.

Sonia 

1 kommentar »

  1. […] View […]

    Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 23:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s