Danmark

25. november 2006

Liberalen tabte – Internationalen, der i realiteten er det samme, vandt med bedrag


tarski
Fra Rockwool Fonden kommer nu tilsvarende resultat som Velfærdskommissionen leverede for et år siden.

Gruppen indvandrere fra ikke-vestlige lande modtager som helhed dobbelt så meget i kontantudbetalinger og service regnet i penge, som samme gruppe som helhed indbetaler i skatter og afgifter. Vi kan også sige, at i gennemsnit belaster ikke-vestlige indvandrere den offentlige sektor, der må hente sin købekraft fra virksomhederne og hos de øvrige skatteydere, dobbelt så meget, som de bidrager til samme i gennemsnit.

Sådan er udviklingen gået siden 1984, der var året efter vi fik den famøse udlændingelov af 1983, der blotlagde landet med adgang til frit ophold inden for grænsen, medens de fremmedes sager behandledes med anke på anke og med omvendt bevisbyrde samt jurisdiktionen udstrakt til jordkloden.

Den nuværende regering har absolut flertal sammen med støttepartiet; men intet er sket. Da nu landets bedste hoveder allerede fra begyndelsen advarede om, hvad resultatet ville blive, kunne man forestille sig, at de nu trods alt ville komme til besindelse.

 

Dette er dog lige så ren en illusion at gøre sig, som at forestille sig de værste ideologer skulle konvertere til realiteternes verden.

 

 

Landsforræderiet er så bastant, og situationen så bekvem for de værste, at udviklingen får lov at forløbe mod danskerne totale udslettelse:

 

Lykkelandets ligevægts-ligning: Tilstrømningen af ikke-vestlige = tilvæksten i øvrigt i antallet af andre ikke-vestlige = antallet af naturalisations- eller forvandlingsbrevene til samme kategori = antallet af flygtede etniske danskere. Supplerende pædagogisk tegning: https://danmark.wordpress.com/2006/05/30/71/

 

Efter “Lykkelandets ligevægts-real” sker udskiftningen af landets retmæssige borgere som planlagt, stille og roligt, ja, umærkeligt. Det koster selvfølgelig enorme summer og dyrekøbt stilstand, som nu både Rockwool Fonden og tidligere Velfærdskommissionen begge har beregnet for at dække sig lidt ind, men tænk på, hvor godt landet bliver, når befolkningen er helt udskiftet med ikke-vestlige.

Der var selvfølgelig meget støj på signalerne undervejs, og virksomhederne fik ikke den arbejdskraft, de hævdede de savnede for den sidder i den offentlige sektor og forbruger.  

Danskerne duede ellers ikke til noget, og de offentlige embedsmænd styrede sammen med frelserindustrien i Internationalen tilstrømningen af nye fremmede klienter ind i landet, som de offentlige behandlere skulle øve deres kunster på og leve af.

 

Se, det er et rigtigt eventyr, og hvis de ikke er døde, så lever de endnu.

 

Sonia

24 kommentarer »

 1. Man kan også sige at vestlige lande igennem de sidste mange århundreder har plyndret og røvet i ikke-vestlige lande og stadig tømmer dem for værdier mens de i ikke-vestlige lande må leve med vores efterladenskaber af krige og korruption. Måske var det på høje tid, vi begyndte at levere en smule tilbage, som ikke har form af almisser, som de er nødt til at købe for i vores “butikker”. Hvor er dit overblik?

  Kommentar af trr — 25. november 2006 @ 09:47

 2. Ja, det er fint. Jeg er ikke skyldig. Er du? At du vil deltage i et kollektiv selvmord er selvfølgelig en privatsag. Mit overblik strækker sig længere end til den ideologiske almues opkomlinge-retfærdighed.
  Det er udstrakt i realiteternes verden.

  Kommentar af Sonia — 25. november 2006 @ 10:14

 3. […] Liberalen tabte – Internationalen vandt med bedrag […]

  Pingback af Faa det ud - aktualiseret 25/11/2206 « Danmark — 25. november 2006 @ 11:57

 4. Bevar mig vel. Hvis det bare er en anden, der har stjålet det, så vil du da gerne benytte dig af det og mæske dig i det. Det er vel så også en slags moral.

  Kommentar af trr — 25. november 2006 @ 17:47

 5. Jeg mener afgjort ikke du rammer plet, men ved siden af:
  Eliten har opbygget et velfærdssystem i Danmark, der går ud på at udskifte velstand med såkaldt velfærd. Der var ingen folkelig opbakning til projektet, der efterhånden sendte 500.000 eller mere på afhængighed af elitens forgodtbefindende, efterhånden som eliten selv indtog sine skattefinansierede ledende poster. Så bildte de os først ind, at vi skulle hjælpe asylanter, der skulle hjem igen. Siden bildte de os ind, at vi manglede børneførsler og så til sidst, at vi mangler netop indvandrernes arbejdskraft.
  Så viser det sig, at elitens løsning på problemet, den selv havde lavet, også med finansieringen af velfærden over skatter og samtidig indvandringen af ikke-vestlige, er den største del af problemet.
  Man skal da være blind for at overse, at noget er helt galt fat.
  At Ludvig Holberg investerede i slaveskibe og menneskesynet givet var anderledes i 1800-tallet, også, kan jeg ikke gøre noget ved.
  Nej, jeg ser gerne globaliseringen få den tredje verden op, hvor den tredje verdens mennesker ønsker sig dette.
  Det jeg har understreget i den forbindelse er, at alt uden ideologi kan være både godt og skidt. Lad os vælge det bedste.
  Med ideologi bliver alt sammen skidt, fordi ideologi bygger på en falsk tro på mennesket.
  Jeg har hermed forsøgt en dialog.
  Sonia

  Kommentar af Sonia — 25. november 2006 @ 20:24

 6. Jeg kan ikke lade være med at spørge, om ikke du netop bygger på ideologi… Men altså.
  Det drejer sig sådan set ikke om, hvad de gjorde på Holbergs tid. Kun om, at vi gør det samme, selvom vi er meget mere raffinerede nu. Jerngrebet er det samme. Køber du alle dine varer med Max Havelaar-mærket? Eller har du mon et par gode havemøbler fra Føtex, en lækker silkepude fra Jysk og et par Adidas eller smarte cowboybukser fra Indien? Vores menneskesyn har desværre ikke ændret sig en tøddel. Vi er bare gode til at lukke øjnene. Og vi er klar til at gå i krig for vores krav om, at vi vil leve sådan her. Tingene hænger altså sammen.
  Og så er det at jeg tænker, hvorfor du skelner mellem vestlige og ikke-vestlige indvandrere?

  Kommentar af trr — 26. november 2006 @ 08:17

 7. Jeg er naturligvis helt stået af.
  Selvfølgelig køber jeg da billige cowboybukser produceret til lønninger et godt stykke over det, de var vant til på de kanter. At ville beskytte sig mod at også russerne studerer nanoteknologi, at inderne bruger computere, der nødvendigvis er en del af det, du må anfægte, er det samme som at spille med på EU’s såkaldte Euro-beskyttelsesprogram og importrestriktioner, der virker stik modsat hensigten med begrebet beskyttelse.
  Et beskyttelsesprogram mod vestenvinden ville være mere logisk påhit.
  At vi har en interliberal elite, der fandt det for godt at ideologisere den internationale konkurrende med en uhørt vild masseindvandring, er derimod en dumhed, som selv de varmeste tilhængere efterhånden vil indse var helt hen i vejret. I hvert fald vil deres børn.
  Karl Marx havde ganske vist overset den internationale arbejdsdeling, som ellers blev opdaget henved 100 år før han skrev sin bog Kapitalen.
  Derfor kan den godt være noget vi er nødt til at tage med ind i forståelsen.
  Min skelnen mellem vestlige og ikke-vestlige indvandrere har jeg hentet fra Danmark Statistik og Velfærdskommissionen, hvoraf i øvrigt DS til stadighed ændrer på landegrupperingen i oversigterne for at skabe den fornødne uigennemsigtighed:
  Derudover er Sydasien, Mellemøsten og Afrika vel de områder, hvorfra vi kan hente den mest uegnede arbejdskraft og netop har gjort det til de behov, der er i danske virksomheder.
  Dette bekræfter Velfærdskommissionens og nu også Rockwool Fondens opregninger tilfulde.
  Nej, jeg afskyr ideologi.
  Sonia

  Kommentar af Sonia — 26. november 2006 @ 12:26

 8. Kan nogen forklare, hvorfor alt dette foregår? Kan nogen forklare hvorfor ingen højeste dommer intervenerer? Og kan nogen forklare hvordan vi kan få det hele i grebet igen?

  Hernede i de tysksprogede lande er vi langt væk fra danskernes bevidsthed – her råder det totale PK-vælde med tilhørende dumhed.

  Har tilladt mig at oversætte og sprede via ‘usenet’ artikeln til et antal sprogområder, jfr

  http://groups.google.com/group/de.soc.politik.misc/msg/0c4600e4fc05008d?hl=en& tysk

  http://groups.google.com/group/nl.politiek/msg/123d9df40d49ae99?hl=en& hollandsk

  http://groups.google.com/group/uk.politics.misc/msg/a12b4620d5b7015a?hl=en& engelsk

  http://groups.google.com/group/fr.soc.politique/msg/05b35af717820e64?hl=en& fransk

  Tryk på titlen for at se resten af tråden.

  Håber jeg har forstået og gengivet indeholdet nogenlunde korrekt.

  Kommentar af Michael Laudahn — 29. november 2006 @ 19:48

 9. THANK YOU VERY MUCH FOR THE TRANSLATIONS
  I GIVE YOU A LINK IF YOU WANT TO
  As I see it:
  The same ideological elite stirve for total control. In doing so it has to have a crowd of subjects by which they may explain their public doings.
  As the tax-based welfare state grew in size they had to call for almost all the women to go to work too.
  The main purpose of all this was taxpayments/tax-revenue and nothing else and by this a steadily
  growing public sector.
  Then the women stopped giving birth the second perhaps the third child, and with long educations they began to give birth for the first time – if they did – at much higher age.
  The total result of taxation made a lot Danes unemployed. The high educated women seldom got more than one child if any child at all, and unemployed did not dare to give birth. Result: Too few children to replace the deads from 1981.
  So from 1983 they began “to import” the problems from all over the world.
  Before the welfare state 2/3 of all Danes lived in their own houses on one income. Today they have biggest problems to pay the rent without two incomes.
  For further delopment of the unlimited public need and unlimited public satisfaction – in the brains of ideologists.
  Ideologists of all kinds are the same: They have a book telling them how the world should have been, and especially how the human being should have been.
  The book give them the way to transform the world and human being to fit into the theory written in the book.
  The only problem every ideologists has is this: The world and the human beings are something else, much different from prototype from textbook.
  This fact disturb the mind of the ideologist, and he/she concludes:
  We just have to get rid of the wrong ones, then we will get the world we aimed for in our theoretical consciousness of which their whole lives are depending.
  Shortly spoken:
  Theory simply has everything for the purpose the goal (in the clouds from where you cannot see and hear the earth)… everything but the one single thing that is needed.
  (Freely after Soeren Kierkegaard)
  Don’t ask for the judge, he will decide in end with the help of his unideological but still earthly small helpers.
  The other judges were appointed by the idelogists anyway. So their jobs are that of marionets.
  Sonia
  connections:
  https://danmark.wordpress.com/2006/06/14/top-and-buttom/
  https://danmark.wordpress.com/2006/10/29/danish-account-of-population-a-farce/
  https://danmark.wordpress.com/2006/11/02/hvorfor-lyver-de-om-andelen-fremmede-i-holland-sverige-og-danmark/
  We have the total Danish welfare history in Danish too right from the beginning, nothing has been left to casualty:
  http://nytdanmark.blogspot.com/2006/05/dansk-velfaerds-historie.html
  Back to reality:
  http://dissidentpress.wordpress.com/2006/11/16/back-to-reality/
  If you heart is filled use your brain

  Kommentar af Sonia — 29. november 2006 @ 22:37

 10. […] Efter det danske fødseltals faldt lige som i østblokken p.g.a. henholdsvis velfærden og undertrykkelsen, fik de derefter de børnefødende sluset ind i stort antal fra Mellemøsten, Sydasien og Afrika. Det førte desværre endnu en fejltagelse med sig. De nytilkomne viste sig som gruppe at hæve/forbruge til det dobbelte af, hvad de indbetalte til det offentlige, meldte Rockwool Fonden den 25. november 2006  […]

  Pingback af 6 Andre Gode Grunde « Danmark — 27. april 2007 @ 15:35

 11. […] Efter det danske fødseltals faldt lige som i østblokken p.g.a. henholdsvis velfærden og undertrykkelsen, fik de derefter de børnefødende sluset ind i stort antal fra Mellemøsten, Sydasien og Afrika. Det førte desværre endnu en fejltagelse med sig. De nytilkomne viste sig som gruppe at hæve/forbruge til det dobbelte af, hvad de indbetalte til det offentlige, meldte Rockwool Fonden den 25. november 2006  […]

  Pingback af De seks andre gode grunde « Danmark — 7. november 2007 @ 23:09

 12. […] tydeligt til offentligheden den 1. december 2005 i Børsen. Året efter den 25. november kom Rockwoolfonden til det samme resultat, efter Velfærdskommis-sionen endog sammen Dansk Arbejdsgiverforening den […]

  Pingback af Juleeventyr der givet ender skidt « Danmark — 21. november 2007 @ 12:11

 13. […] tegnede billedet tydeligt til offentligheden i november 2005. Året efter kom Rockwoolfonden til det samme resultat. Disse er regeringens tænketanke, men de talte for døve øre, når vi […]

  Pingback af Ingen af politikerne bekymrer sig om virkeligheden « Danmark — 22. november 2007 @ 22:01

 14. […] Liberalen og Internationalen […]

  Pingback af Fri Muslimsk Indvandring under Liberalen og Internationalen, der er tvillinger « Danmark — 2. august 2008 @ 19:50

 15. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 23:45

 16. […] Velfærdskommissionen i referat i Børsen den 1. december 2005 og ligeledes af Rockwool Fonden den 25. november 2006, der bekræfter at ikke-vestlige i gennemsnit koster det dobbelte i offentlige udgifter i forhold […]

  Pingback af Tag en ring og lad den vandre « Danmark — 1. december 2010 @ 13:01

 17. Ja, det står vel i dag klart at liberalen og internationalen er to sider af samme sag. Det er så spørgsmålet om man kan sige, hvem der vandt. Karl Polanyi døde i 1964, men nåede at forudsige at – ‘kapitalismen vil vinde, men vi vil få den med alle socialismens kontrol- og undertrykkelsesmekannismer’.

  Han var en kombination af etnolog og økonom og arbejdede mest i USA, men kom fra kredsen om George Lukacs i Ungarn – altså en eller anden alternativ aftapning af kommunist.

  Hans hovedværk er ‘The great Transformation’, der beskriver alle livsytringers indlejring i pengeøkonomien overfor tidligere tiders mere ‘embedded economy’, hvor gavegivning o.l var en del af økonomien.

  Kommentar af Søren Ferling — 7. februar 2018 @ 18:10

 18. Jeg er nødt til supplerende at oplyse at kapitalisme-begrebet er opfundet af Karl Marx for at have et modstykke til kommunismen/socialismen. Så det fjendens sprogbrug man gør brug af helt generelt blandt alle andre indstillinger. ‘Den der bruger fjendes sprogbrug har forud tabt’, sagde Confutze. Hvad vi vil få af undertrykkelsesmidler ved jeg ikke. Vi har brug for et nyt internationalt monetært system, der næsten fuldstændigt forhindrer politikerne i at lave inflation og samtidig spekulanterne i at spekulere:
  http://www.lilliput-information.com/economics/intmo.html og vi har manglet det siden begyndelsen af 1970’erne.
  Jeg så interview med Oliver Stone af Putin over fire timer i fire afsnit. Putin er stærkt i mod énverdensordenen, og Trump har jeg forstået er af samme opfattelse.
  Jeg kan om kapitalen anbefale: https://danmark.wordpress.com/2017/01/18/ordet-kapitalisme-er-opfundet-af-karl-marx/
  Og jeg har som eneste blog eller medie i Danmark bragt den tale som Trump formentlig vandt valget på (video) og samtidig de afslørende ting som hele russer-indblandings-affæren handler om (video) på: https://danmark.wordpress.com/2016/11/20/den-tale-trump-vandt-vaelgerne-paa/

  Kommentar af Jørn — 7. februar 2018 @ 22:47

 19. Tak for udførligt svar. Det må vel så være liberalisme eller markedsøkonomi, man skal bruge istedet for kapitalisme. Jeg er enig i det med at bruge fjendens sprog og gengav også bare Polanyi. Selv argumenterer jeg rundt om for at ideologierne er konvergeret til globalisme, der er en slags teknokratisk fascisme eller feudalisme.
  Jeg er fra naturfag og pædagogik og kan ikke gennemskue pengesystemet, men jeg lavede i 1992 et dokument ved navn ‘penge’, hvor jeg skrev betragtninger og iagttagelser, fordi det var min ikke-faglige fornemmelse at netop selve pengesystemet var et problem(et). Det var en del af at jeg var ved at komme frem til at noget var ved at gå skævt i vores kultur – efter at have været glad kulturmarxist i et par årtier, Habermas, Ziehe osv.
  Kontrol og undertrykelse kan PK vel siges at være og det strammer stadigt mere til. Op til 15 års fængsel i England for gentagne gange at have set ekstremistisk materiale.
  Jeg håber (også) at Trump er, hvad han giver sig ud for og at han finder en ordning med Putin, der kan tøjle globalismen før den æder Rusland, Kina og os alle.
  Nogle har foreslået at de nye block-chain ‘valutaer’ kunne blive en slags nyt guld, fordi de også forekommer i en begrænset mængde (fordi de bliver dyrere og dyrere at fremstille med tiden), men det kan jeg ikke overskue og tror umiddelbart at det bliver for ustyrligt.
  Iøvrigt tak for at holde os underettet.

  Kommentar af Søren Ferling — 8. februar 2018 @ 16:54

 20. Jeg må få,læst lidt mere om guld og det med kurser og inflation – det er ikke nemt. På KVL havde jeg et kursus i nationaløkonomi, som jeg aldrig gik til eksamen i, for jeg havde svært ved at komme ind i tankegangen. Vi havde ellers Søren Kjeldsen Kragh og han var såmænd ganske god og interessant. Jeg kan dog huske at jeg forstod hans forklaring om at landbrugstilskud bare ville blive kapitaliseret og komme den nuværende ejer til gode ,-)

  Bitcoin er den mest omtalte block-chain valuta, men der kommer hele tiden flere. Princippet er at man får en coin for at finde det næste af en bestemt slags primtal og da de jo kommer til at ligge fjernere og fjernere bliver disse coins hele tiden dyrere og vil på et tidspunkt blive for dyre at lave – eller det vi ske sjældent – ikke helt sikker.
  Selve begrebet block-chain kommer af at man med kompliceret matematik sikrer sig at der er hold og realitet i sagen og den gør også at man altid kan gå tilbage for at kontrollere. Det er meget kompliceet og jeg kan kun give en oversigt. Opfinderen er ukendt – der gættes på en japaner, men han holder sig anonym. Bankerne er ved at være interesserede, men advarer også private.
  Der er bygget store haller bl.a. i Nordsverige, hvor der ‘mines’ bitcoins og for nylig havde en entrepernør lejet to store fly til at flyve grafikkort til Island, hvor de skal mine bitcoins – billig strøm og lave køleudgifter som i Sverige. Der bruges efter sigende ligeså meget strøm til mining, som hele Danmark bruger. Man bruger grafikkort fordi de kan programmeres til meget effektivt at lave visse matematiske opgaver fordi de har mange processorenheder, optimerede til visse typer beregninger.

  Så kunne jeg også opdatere dig lidt :-)

  Kommentar af Søren Ferling — 9. februar 2018 @ 16:17

 21. Det er vigtigt at sondre mellem globalisme og globalisering. Det er første er netop énverdensordenen. Derimod globalisering betyder simpelthen international konkurrence, som er en naturlig ordning; at inderne bruger pc’ere og andet edb ligesom kineserne er lige til, og det fører til øget international konkurrence.

  Pengesystemet:
  Reelle valutakurser:
  Using real determined exchange-rates the problem disappears. The member-countries to be are given the choice: Either give up domestic inflation or decide for more inflation – and in consequence of this give up the real determined exchange-rates and devalue. But the exchange-rates always remain “right” and “truth-worthy”, and to get such a system made permanent, the system is not bursted, and it will not force the countries to step out.

  Det kan indføres næste år, hvis vilje er der til.

  Block-chain ‘valutaer’ ved jeg ikke hvad er. Guld er udelukket som virkningsfuldt redskab. Det forhindrer ikke statsgældsætning. Opsvinget af guldet som basis har jeg gennemgået ret detaljeret. Kun fordi produktiviteten steg hurtigere end pengemidlerne kunne øges, var det en tilsyneladende god ordning under den unge industrialisering i 1800-årene. Desuden var der flere guld/papir-indretninger, som jeg også har beskrevet på http://www.lilliput-information.com/economics/intmo.html

  Guld:
  http://www.lilliput-information.com/economics/gol1/gol1.htm
  Specifikt :
  http://www.lilliput-information.com/economics/gol2/gol2.html#pri

  Kommentar af Jørn — 9. februar 2018 @ 17:23

 22. Bitcoins er ikke noget brugbart til noget andet end spekulation. 2/3 af nationaløkonomien kører med indoktrinering på studierne. Jeg er uddannet cand. oecon. med nationaløkonomisk liniebetegnelse, men jeg valgte efter få år at undervise i driftsøkonomi på Handelshøjskolens HD-uddannelse og tilbyde pc-kurser. Siden tilbød jeg fremstilling af netsider.

  Landbrugsstøtten sendte landmændene på ‘tilskuds-sprøjten’, monopolleverandørerne sendte deres råvarerpriser til skyerne og belåningen af gårdene endte selvfølgelig helt galt, da tilskudene fjernedes igen.
  Et eksempel: Antallet af landbrug blev efter EF-direktivplanen reduceret fra 137.100 i 1971 til 71.600 i 1993. Antallet af malkekvægsbesætninger faldt fra 86.000 i 1972 til 14.800 i 1995. Malkekvægsbestanden samlet var 1.125.000 i 1972, i 1994 var den 685.000 stk.
  Det var netop for køernes og landbrugernes skyld vi skulle ind i EF fremgik det af en af tilhængerplakaterne i 1972. Dette fremgår af Kai Pedersens veldokumenterede artikel “Løgnen og virkeligheden” i Frihedsbrevet nr. 6. Årgang 1995. Der var 930 førstegangsannoncerede tvangsauktioner i landbruget i 1991. I 15 årsperioden 1980-1994 var der kun ét år, nemlig 1980, hvor procentandelen, som de årlige tvangsauktioner udgør af det samlede antal brug det pågældende år, var mindre end i de værste år i trediverne under den store landbrugskrise.
  Dette fremgår ligeledes af Kai Pedersens veldokumenterede artikel “Løgnen og virkeligheden” i Frihedsbrevet nr. 6 Årgang 1995.

  Du skal ikke bruge mere tid på monetære emner, for det er løgn/fordrejet det meste for indoktrineringen.
  Den bedste jeg forslå er: Wilhelm Hankel (en ærlig og yderst kyndig tysker): https://danmark.wordpress.com/2014/01/19/professor-wilhelm-hankel-er-dod/
  Du burde måske langt hellere læse denne her: http://www.lilliput-information.com/Europa-drives-til-Selvmord.pdf
  Den er mere aktuel, eventuelt indledt med: http://www.lilliput-information.com/vaekst%20og%20indvandring.pdf

  Din opdatering synes jeg ikke rigtig føre til noget brugbart i forhold til det jeg arbejder med.

  m.v.h.
  Jørn Vig

  Kommentar af Jørn — 9. februar 2018 @ 17:48


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s