Danmark

9. november 2006

Antal voldtaegter vokser eksplosivt i Sverige


http://www.svd.se/

Det er blevet farligere at være svensk kvinde. Antallet af voldtægter på den anden side af sundet er nemlig rekordhøjt. Blot inden for det seneste kvartal er antallet af politianmeldte voldtægter steget med 24 procent, skrev Svenska Dagbladet.

I følge http://spydet.blogspot.com :

“De seneste opgørelser fra Brottsförebygganderådet (Det kriminalpræventive Råd) viser en stigning fra 2004 til 2005 på 44 %, nemlig fra 2.631 til 3.787 anmeldte tilfælde (10 om dagen!). Ser man alene på voldtægter af piger under 15 år er stigningen 64 %. På tiårs perioden 1995-2005 udgør tallene en stigning på henholdsvis 122 % i alt, men for piger under 15 derimod hele 193 % !”

Information skrev:

http://www.information.dk/InfWebsite/FremvisningPHP/Common/Information.php?pShow=TryktAvis/TAvVis.php&pTAvVis=203514

Unge med indvandrerbaggrund har ifølge en stikprøve lavet af Information større risiko end etniske danskere for at blive stoppet og tjekket af politiet. “

“Det er i grunden besynderligt, at de fremmede skal provokeres på den måde.”

…og baggrunden vi kan udtrykke det således er en forud planlagt ødelagt opgørelse af kriminaliteten både her og der.

I forhold til deres befolkningsandel så sådan ud for 12 år siden i Danmark med overkriminaliteten blandt de fremmede i forhold til andel af befolkningen, byggende direkte på Rigspolitichefen råmateriale indhentet fra de respektive retskredse: Hovedkategori af kriminelle gerninger og udlændinges overhyppighed ved kriminalitet.

Gange hyppigere:

Forsøg på manddrab: 4,6 gange
Vold ialt: 2,3
Blufærdighedskrænkelse: 2,2
Forsætlig brandstiftelse: 1,5
Røveri: 2,8
Vold o.lign. mod off. ansat: 2,3
Indbrud ialt: 1,0
Tyveri ialt: 2,0
Butikstyveri: 2,3
Tyveri fra bil, rest., hosp. m.v.: 1,4
Salg af narkotika: 3,7
Våbenloven: 2.1
Lov om euforiserende stoffer: 2,4
Toldloven: 1,9
Hæleri: 2,4
Spiritus- og promillekørsel: 0,7

 

Vil du læse den sidste offentliggjorte internationale kriminalitetssammenligning for året 2001 byggende direkte på Interpols indssamling fra de enkelte medlemslande, skal du læse denne her, for den opgøres ikke længere.

 

Af den fremgår at voldtægter forekommer 3-4 gange hyppigere i Sverige end i Danmark. Mord forekom i øvrigt næste dobbelt så hyppigt i Sverige i sammenligning med i USA: http://www.lilliput-information.com/intkrim.html

 

Skulle du støde på Justitsministeriets seneste landsdækkende opgørelse af kriminaliteten sat i forhold til befolkningsgruppernes andel, så skal du tage hele denne undersøgelse med en ordentlig skefuld salt, fordi de fleste af de naturaliserede og deres efterkommere henregnes til danskerne. Det fører i øvrigt til at indvandrerne og deres efterkommere kommer til at fremstå med alt for stor overkriminalitet. Det forhold at en mængde kriminalitet ganske uretmæssigt tørres af på danskerne trækker de fremmedes kriminalitet lidt ned, men det forhold at befolkningsandelen af indvandrere og efterkommere er alt for lille – kun mellem 1/2 og 1/3 af det reelle antal – fører til en meget voldsom overestimation af de fremmedes kriminalitet. Så den kan ikke bruges til noget: Den blev i øvrigt offentliggjort 10. august 2005 og dækkede året 2004: findes : http://www.jm.dk/image.asp?page=image&objno=73956.

Vor velgrundede kritik gennemgået i alle detaljer på : http://www.lilliput-information.com/sandfrem.html

Det var én af effekterne beskrevet af Eyvind Vesselbo med 12 års forsinkelse den 2. oktober 2006 i Berlingske Tidende og Demograf Lektor Hans Oluf Hansen, Københavns Universitet, 20. august 2005, altså med 11 års forsinkelse.

Når anfører de herres forsinkelser med at råbe vagt i gevær, så er det fordi vi gav den sønderlemmende kritik af befolkningsopgørelsessystemet og konsekvenserne for befolkningsbeskrivelser straks og på stedet i henholdsvis 1991 og 1994. Men det er jo uden betydning.

Sonia

2 kommentarer »

  1. […] View […]

    Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 23:47

  2. […] Antallet af voldtægter i Sverige vokser eksplosivt […]

    Pingback af Svensk Europa-rekord i voldtaegter « Danmark — 28. april 2009 @ 19:13


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

The Silver is the New Black Theme. Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.