Danmark

31. oktober 2006

De vil have Khader til magten – han kan


20 mandater, sandelig, skulle Naser Khader få hos CD, som er et andet sikkert indvandringsparti foruden de radikale. Ny hjemmeside skal forsøge at overtale Khader til det lille partiskifte. Der er 12, der indtil nu opfordrer Khader til skiftet på hjemmesiden.

Med 11,2 % af stemmerne eller næsten 400.000 stemmer i alt skulle CD komme ind med ved at Khader skiftede, hævder Gallup-undersøgelsen.

Hvor mon alle disse mandater/stemmer ville kunne forventes at  komme fra:

Indvandrere, efterkommere, ikke registrerede anden- og tredjegenerations-indvandrere, naturaliserede og deres efterkommere, der officielt kaldes danskere? Dertil kommer de etniske danskere, der kunne tænkes at stemme på ham.

Når du læser navnene på de tolv, der indtil nu opfordrer Khader til skiftet på hjemmesiden khaderkan.dk og samtidig husker på spørgsmålet: hvor mon alle de stemmer kommer fra (?), skal du ikke alene have den danske officielle befolkningsopgørelse, der er en farce, i tankerne:

https://danmark.wordpress.com/2006/10/26/opgoerelsesspoergsmaalet-hengemt-i-krukke-i-undervisningsministeriet/

Du skal også huske på den nye navnelov fra 2005: https://danmark.wordpress.com/2006/07/09/reaktioner-pa-ny-navnelov-af-24-juni-2005-var-de-kvikke-og-fulgte-med-i-medierne/

Clark Kent, Metropolis
Batman, Gotham, City
Anders And, Andeby
Claes Vorbeck, Nykøbing Sjælland
Kim Slott Nielsen, Odense
Per Henrik Kæseler, Birkerød
Dennis Madsen, Odense
Volkmar Zimmermann, Frederiksberg
Stefan Danholm, Frederiksberg
Lina Wichmann, Frederiksberg
Camilla Holck, Hellerup
Joachim Nielsen, Frederiksberg

Naser Khader hævdes at ville forårsage et sandt jordskredsvalg, hvis han blev opstillet for CD i stedet for De radikale. CD-formand Bjarne Møgelhøj (tidligere formand for Brugsen) har uvist af hvilken grund ladet Gallup undersøge holdningerne til et sådan skift. Det ville simpelthen neutralisere Dansk Folkeparti og bringe regeringen i mindretal.

Det er i grunden et smart træk. Havde tiden været til rådighed dengang, kunne tyskerne sikkert med fordel have anvendt en tilsvarende teknik i slutningen 1930-erne. Så havde vi ikke behøvet at have dem her i militæruniform fra 1940 til 1945. Man kunne f.eks. have opstillet Heinrich Himmler i civil efter et passende integrationskursus, for det var før man kendte til hans senere “så bemærkelsesværdige karriereforløb med dødninge-SS-uniform og lejrene.”

Og sådan er der så meget, ja.

Sonia

1 kommentar »

  1. […] View […]

    Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 23:48


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s