Danmark

31. oktober 2006

Aktivering hos det offentlige er helt hen i vejret


Giv endelig jeres kommentarer til artiklen på følgende link: http://avisen.dk/aktiveringsprojekter-er-sjaeldent-succes-311006.aspx Der skydes ikke ret meget ved siden af, bortset fra, at forslaget om flere faste offentlige stillinger gør det hele meget værre. Der er kun én vej som de i virkeligheden har erkendt indirekte med Greencard-ordningen sat igang for udlændinge; men ikke for danskerne:

LAVERE SKATTER OG LAVERE LØNNINGER

Men det vil stride fælt imod fagvægelsens ønsker om at fastholde monopolet på udbudssiden på arbejdsmarkedet. Og desværre har den endnu for meget magt.

Med mere indvandring, der opsluger mere end tre gange så meget af det offentliges service og midler i forhold befolkningsandelen, bliver det hele også meget værre end det behøvede. Det har Velfærdskommisionen oplyst i aprilrapporten 2005 – 12 år efter vi skrev det:

https://danmark.wordpress.com/2006/09/01/immigranter-draener-oekonomien/

  Sonia

Supplement: https://danmark.wordpress.com/2006/07/21/afbrudt-aktivering-i-1996-dissidenter-kan-vinde-og-sikre-selvrespekten/ 

Greencard- eller jobkort-ordningen:

 https://danmark.wordpress.com/2006/05/30/priotering-mellem-folkeslag/

Allerede før valget i 2001 var der indført en såkaldt jobkort-ordning (Greencard i USA), der indebærer en maksimal skatteprocent på 25 pct. af indtjeningen de første tre år for udenlandske, højtuddannede nøglemedarbejdere. Med denne beskatning opnår de pågældende samme rettigheder og samme adgange til den offentligt finansierede danske velfærd som danskerne, der ganske vist skal betale den fulde pris. Tilmed en så høj pris at vore salgbare produkter ikke kan produceres og afsættes i tilstrækkelig mængde til, at velfærden kan finansieres i fremtiden. De ledende ved altså godt, det er hel galt fat. Dokumentationen: http://www.workindenmark.dk/ Taxation/0/1/0

Ordningen har vist sig ikke at virke efter hensigten. Det hænger sammen med, at de kvalificerede begyndte at sive til USA og England i begyndelsen af 1980-erne.

Der foreslås netop i foråret 2006 en ordning, der tillader immigranter uden videre at tage til Danmark og søge job i 6 måneder, uden der skal indgives nogen ansøgning til udlændingestyrelsen. Onkler, fætre og svogre er her allerede.

Løsningen er ikke svært se. Det kræver kun overvindelse af de ideologisk anfægtelser. Og den opgave lader sig måske ikke løse, inden lyset slukkes over Europa.

Velfærd og globalisering uden ideologi:

https://danmark.wordpress.com/2006/06/23/velfaerd-og-konkurrence-uden-ideologi-i-praksis/

 

1 kommentar »

  1. […] View […]

    Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 23:48


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: