Danmark

28. oktober 2006

Hvorfor er det saa surt


Hvorfor fa’en skal det være så surt …hele tiden 

 

Hurra! Ytringsfriheden er blevet udvidet af to imamer og Politiet. Det var sidste år. Bare gå i gang!!

Du må gerne sige perker og perkisk (en slags samlebetegnelse), hvis bare du ikke hævder, at kattens moral og etik er perkerens, jfr. den logiske konsekvens af påstanden fra Australiens Imam nr. 1. 

 

 

I de gode gamle dage var det på samme måde; der skete sjældent noget: 

 

Det var for eksempel skønt at høre vor tidligere “overkvalificerede” økonomiminister Marianne Jelved berette på TV2 Nyheder 4/12 2000, “at orkanen året forinden 4/12 1999 gav produktionen og beskæftigelsen et (efter hendes udtryk såkaldt) “hop opad” (sådan rent keynesiansk).

Hun viste sågar en kurvetegning i flere farver af fænomenet på skærmen. Gad vist, hvorledes hun så vil få opsvinget til at bide sig rigtig fast, tænkte jeg? Er det mon noget Voldborg – nu hans efterfølgere –  kunne klare? Jeg blev klogere! Umiddelbart kunne man da også lægge op til mere hærværk i gadebilledet. Men nu er der gang i den, men kun i Danmark og Østen. Det virker nemlig på samme måde som orkanen i 1999. Det skal bare blive ved, d.v.s. de skal blive ved.

 

 

Spørg ikke om Vadehavsbeboernes mening var der flere der advarede;

det vil give signalforvirring.

 

 

Hermed udskrives en konkurrence om gode opsvingsforslag og aktivering til de stadig 400.000 dovne, som alle skal tilgå beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen, der skal passe på, så længe han har ikke optjent ret til ministerpension, økonomiminister Bent Betjent, kaldet Dådyrbent, der har et traktorkørekort fra Korint Landbrugsskole, …..når vi har samlet en større serie, så skal de sendes til ressort-ministerierne, sådan cirka. Det kan være svært et passe dem ind, hvis der ikke er nogle tilbagegangsmærker (som de kaldes) i offentlighedssektorerne. 

 korinth2.gif

Lidt inspiration:

Fast månedsløn til rambuktyve.Tilskud til motorsave og lufthamre. Gratis ferierejser til fremmed-angste (ikke indført!) og til fremmede (er indført!); det fremmer beskæftigelsen og hjælper på den svindende markedsandel hos SAS. En fjortendages konkurrence om strøggaderne i Danmark omdannet til “Det Muntre Køkken” (a’la Tivoli-boden). Fri fart på alle landets gader og veje (åh, sygehussektoren har vist nok at se til; men det vil kunne fremme beskæftigelsen af indvandret sundhedspersonale). Tilskud til mobiltelefoner. Flere indvandrere til indvandrerindustrien.

KOM SÅ, lad da more os lidt! Gudskelov, kan det ikke fortsætte i al evighed. Vi skal have krig.

 

Jamen, vi har det da rart så længe, indtil krigen kommer, så vi kan få den overstået. Alt er på plads, Plads til alle, en Ny Chance til Alle….der skal integreres igen. Mere Integration og mere indvandring giver ikke mere terror; det kan man da sige sig selv.

Hun er så skøn:

Siden hen blev Marianne efter et møde med den tyske national-bankdirektør – hvor de drak slotsaftappet rødvin for at få kronen koblet til euroen – interviewet på TV af TVA-journalist om EU’s landbrugstilskud var nogle milliarder eller nogle millioner. Hun vidste det altså ikke. Det var ikke rødvinen!

 

Nogle kan huske Charles Manson, ham med morderbanden og Sharon Tate mordene. Siden da han var blevet dømt og fængslet løftede han noget af sløret for sine bevæggrunde:

”Han ville som hvid myrde så mange hvide, at de sorte efterhånden kunne komme til med ham på magten på toppen”, hævdede han. Han var selv hvid.

Det er s’gu da ikke herfra de har fået ideen??? 

For kunstnere in spe:

 Ny stil vinder indpas

Mangler kunstværker – ikke kunstnere og museer:

 

“Fuglekongens flugt til Amerika”

“Man skal ikke forveksle de øverste med de yderste”

“Lagene bliver tyndere, mere nedslidte, mere udslidte”

“Det er blevet fedt er være tynd”

“Og det er jo ikke så godt for det mellemste lag”

“Det kaldes forurening og privat kapitalisering blandt de øverste – ikke blandt de yderste”

“Man behøver derfor ikke vende pyramiden på hovedet”

“Terrorismen giver beskæftigelse”

“AF sender dig virus, du takker, det giver også beskæftigelse”

“Statsgælden vokser selvom den er blevet væk”

“Marianne Jelved, Hjort Frederiksen og Dådyr-Bent som højskolelærere”

“Jeg er tilmeldt kurset”

“Der må stilles spørgsmål”

“Marianne hævdede som økonomiminister at vi skulle opskoles”

“Man skal ikke forveksle gasballoner med spædbørn og huspriser, for gasballoner havner direkte i himmelen”

“Med børn kan man aldrig vide; de husker ikke længere tilbage end til treårsalderen”

“Det er meget forvirrende med huspriserne, de bevæger sig altid opad, men de havner hver gang i helvedet”

“Historien om Bent, der tror Muhammedanmark er hans fædreland” 

Find eller skab nogle kunstværker til disse titler, og du bliver muligvis berømt

Sonias søster


[1] Der var en kristelig Trafikminister der blev parkeringsvagt!!

5 kommentarer »

 1. Charles Manson

  “Han ville som hvid myrde så mange hvide, at de sorte efterhånden kunne komme til magten med ham på toppen”, hævdede han.”

  Sjovt nok har jeg aldrig fået denne detalje at vide; at han var anti-hvid.

  Det har sikkert ikke været politisk korrekt at et monster ikke var racist eller nazist (ja det var han jo, men sådan hedder det ikke når Nazisten går efter hvide!)

  Nej egentlig havde jeg mere fået indtryk af han var sådan lidt højreekstremistisk. Men det er også fra en tid hvor politik interesserede mig endnu mindre end kursen på AP Møller aktien.

  Sådan kan man bare se.

  En anden ting vi ikke får fortalt er at en eller begge de to mordere fra Columbine massakren hvor de skød en del af en skoleklasse også havde en anti-hvid dagsorden.

  Det fortalt Michael Moore heller ikke noget om.

  Jyllands Posten eftersnakkede også for nylig nogle andre statsorienterede løgnspredere angående Belgieren der dræbte en negerbarnepige og et hvidt barn.

  De påstår han var racist og højreekstremist. Sandheden var at han havde en farvet ven, og at hans højreekstremistiske forbindelse bestod i at hans faster var medlem af Vlaams Belang, der med små afvigelser svarer lige nøjagtigt til DF herhjemme.

  Alligevel lod medierne og de andre partier i Belgien som om det var Vlaams Belangs ansvar at kvinden og barnet blev dræbt…. Vlaams belang blev hetzet til at holde sig stille og rolig i et stykke tid og nærmest undskylde for mordene, for der var trusler i luften på alle niveauer.

  Sådan bliver de ved med at fodre os med fuldstændigt falske rapporter og vender alt om nødvendigt 180 grader for at give skylden til “højreekstremister”.

  Løgnen regerer i et omfang der helt vanvittig, og det på trods at de rigtige oplysninger i dag som regel er nemme at finde.

  Her fra et interview med forældrene til Hans Van Themsche, den Belgiske morder:

  “Fader Themsche tror ikke han har myrdet ud fra racistiske motiver; han havde selv venner af fremmed herkomst. Sidste uge kom en indisk (betyder muligvis indonesisk) ven på besøg. Selv har faderen flere afrikanske venner. Og Hans har aldrig nogensinde haft en eneste negativ kommentar til det. Ingen i familien kan finde en eneste grund til gerningen. Dog var Hans blevet taget i at ryge cigaretter på det skolehjem hvor han (åbenbart) boede, og var blevet smidt ud derfra noget som forældrene også først fik nys om efter mordet og politiundersøgelser.”

  Det er næsten et lille løfte jeg har givet mig, selv at jeg også ved hver lejlighed vil minde om Ekstra Bladet der fremstillede mordet på den 17 årige Daniel Wretström, der blev brutalt torteret og myrdet af en bande på syv indvandrere, som om det havde været Svenske skinheads eller Nazister der havde myrdet en udenlandsk dreng. I andre aviser brugte man trefjerdel af spaltepladsen til at snakke om at den myrdede skulle have været højreekstremist, og i dag gælder det næsten at hvis du omtaler ham, ja så er du automatisk Nazist sympatisør! Ekstra Bladet har på trods af mange henvendelser om fejlen aldrig ville indrykke et dementi.

  Sådan er det humanistiske univers, hvor det næsten er i orden at myrde rigtige eller formente Nazister.

  Hvis man ikke lyver direkte, ja så undlader man bare nogle detaljer. Således figurerer Jonni Hansen et eller sted på nettet som eksempel på hvor farlige disse nazier er, og de fortæller at han har kørt med sin bil ind i nogle “fredelige antiracister”.. De fortæller ikke at de fredelige folk var i gang med motorsave for at jævne plankeværket om hans hus med jorden, hvad der dog må sætte sagen i et lidt andet perspektiv. Så hvis jeg kommer i karambolage med nogle fremmede en dag fordi de mener jeg har kigget på dem, eller har generet deres bilkørsel, og hvis det opstår slagsmål, så er jeg nok “ham der har den hjemmeside”, så uanset hvad vil jeg sikkert blive tillagt racistiske motiver. Hvis jeg skulle vælge at lade mig slå til plukfisk uden at gøre modstand vil de sikker komme til nogenlunde samme konklusion. Jeg går ud fra i har læst om Kevin Hughes sagen i England på a href=”http://blog.balder.org/?p=138″>bloggen?

  Men sådan er det, folk er næsten bange for at få beskidte fingre og vil heller undlade at omtale en skidt streg, i stedet for at risikere noget når den man forsvarer er tilpas upopulær hos en stor del af befolkningen. Der er ikke mange der nævner en som Kaj Wilhelmsen heller, han er jo også lidt mistænkelig fordi han ikke er helt som den alternative politiske korrekthed foreskriver.

  Det kunne faktisk være spændende at standse folk på gaden, og spørge dem om hvor mange mennesker de tror f.eks. Jonni Hansen har på samvittigheden. Jeg vil gætte på at en del pligtskyldig vil forslå, “sådan et par stykker eller tre måske”.

  Men hvis konklusionen der kan udledes af dette; nemlig at folk er så hjernevaskede og uvidende at rationelle argumenter eller blot det at holde sig nogenlunde til fakta er helt uvæsenligt, ja så er alle vores statistikker og andre beviser jo ikke meget værd, og måske skulle vi så følge i dæmagogernes fodspor og udelukkende bekymre os om propagandaværdien af vore udsagn.

  Drop den rationelle argumentation, og lav noget spin om en historie hvor muhamedanere spiser børn eller sådan noget.

  Det er som alt hvad man har lært i barndommen om ærlighed og redelighed er taget helt officielt af programmet, og erstattet med det nye kategismus for multikulturen. Det skal bare læres udenad, lige som koranen. Det gør ikke noget man ikke forstår det, bare man kan nikke på de rigtige tidspunkter.

  Jeg tror desværre jeg er blevet for gammel til at lære de nye regler der gælder i spillet.

  Kommentar af Balder — 28. oktober 2006 @ 15:44

 2. Balder

  Alt det der med højre-venstre ved alle magtfulde er til plebejerne. Ellers mange fine betragtninger, som vi kan lære af.

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 28. oktober 2006 @ 19:48

 3. Jamen, det er tankevækkende, det du skriver!!

  “Men hvis konklusionen der kan udledes af dette; nemlig at folk er så hjernevaskede og uvidende at rationelle argumenter eller blot det at holde sig nogenlunde til fakta er helt uvæsenligt, ja så er alle vores statistikker og andre beviser jo ikke meget værd, og måske skulle vi så følge i dæmagogernes fodspor og udelukkende bekymre os om propagandaværdien af vore udsagn.

  Drop den rationelle argumentation, og lav noget spin om en historie hvor muhamedanere spiser børn eller sådan noget.

  Det er som alt hvad man har lært i barndommen om ærlighed og redelighed er taget helt officielt af programmet, og erstattet med det nye kategismus for multikulturen. Det skal bare læres udenad, lige som koranen. Det gør ikke noget man ikke forstår det, bare man kan nikke på de rigtige tidspunkter.”

  Det er det vi jo ser ske på de fleste blokke, der skulle forestille at skrive noget seriøst.
  Og så er dem, der skriver om deres egen fodsved.

  DANSKERNE KOMMER TIL AT DØ I DERES LÆNESTOLE.

  HVIS MAN TROR AT IDEOLOGER PLUDSELIG KOMMER PÅ BEDRE TANKER, SÅ KAN MAN TRO OM IGEN. DET KAN DU LADE GANSKE UDE AF BETRAGTNING. IDEOLOGIEN ER NETOP GRUNDLAGET FOR DERES LIV. UDEN DEN BRYDER DE SAMMEN.

  …SELV MED EN KRUMSABEL I BUGEN VIL HAN FREMSTAMME EN SIDSTE TOM FLOSKEL OG EN SIDSTE KLICHE.

  Sonia

  Kommentar af Sonia — 30. oktober 2006 @ 10:23

 4. […] View […]

  Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 17. marts 2009 @ 23:48


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: