Danmark

1. september 2006

Immigranter draener oekonomien


Nyhedsartikel fra BNP’s nyhedsteam, 30. august 2006
English version: http://www.bnp.org.uk/news_detail.php?newsId=1118
Endnu en dag og endnu en immigrationshistorie, der bekræfter at indvandringskrisen og den socio-økonomiske påvirkning fra regeringens fejlskud nu er det varmeste politiske emne, som alle taler om, er bekymrede for og frygter. Trykket mod de, der er uden arbejde, ansat på kortvarige kontrakter, selverhvervende, sæsonarbejdere og enhver, som bruger den offentlige service, sundhedssektoren, uddannelsessystemet, transportsystemet, Politiet, Vandforsyningen, og dræningen er virkelig og alvorlig.

I følge en rapport der offentliggjordes i dag af immigrations-vagthunden, Migrationwatch (Indvandringsovervågningen), dræner 4 ud af 5 immigranter den britiske økonomi.

Resultaterne afviser blankt Det Nye Labours påstand om, at indvandrere betaler mere i skat, end de tager tilbage i offentlig ydelser. I stedet er det tilfældet, at et lille antal med meget høje indkomster blandt indvandrerne, mest National Health Service-konsulenter, private læger, City financier og ingeniører camouflerer, at 80 procent af indvandrerne tager mere ud af økonomien, end de bidrager over deres levetid.
Kun 1 ud af 5 tjener de £27.000 pr. år, der skal til for at give et positivt bidrag igennem deres samlede levetid. Det betyder, at hvis de slår sig ned her, så vil det koste skatteyderen penge.
Regeringens statistik vildleder

Tidligere diplomat Sir Andrew Green, formanden for Migrationwatch (Immigrationsovervågningen) sagde: ” Regeringen og dens støtter udsender gentagende favorabelt udseende statistikker, som har til formål at give det indtryk, at indvandring generelt har en meget positiv effekt på UK – økonomien.”
“I realiteten er immigranterne ekstremt varierende. En minoritet er højt uddannet og højt betalt, men et stort flertal ender med at være en omkostning for skatteyderen, hvis de slår sig ned her permanent.”
Regeringen kalkulerer med, at voksne indvandrere udgør 10,6 procent af befolkningen (IoD: naturaliserede og deres børn er ikke medregnet), men at de bidrager med 10,9 procent af landets bruttonationalprodukt.
Dette er grundlaget for Regeringens påstand om, at de giver et lille positivt bidrag til økonomien.
Men ved at bruge Regeringens egen arbejdsstyrkeoversigt, hævder Migrationwatch imidlertid, at denne kalkulation ikke giver et retvisende billede.
For at give et positivt bidrag til BNP over et individs levetid, skal det tjene £27.000 om året.

Dette svarer til at betale £7.600 om året i indkomstskat og anden skat, der ville dække omkostningerne til sundhedsvæsenet og andre offentlige tjenesteydelser indtil pensionsalderen.
Dette får det til at se ud som om indvandrere generelt giver et positivt bidrag til BNP, selvom det kun er en lille minoritet af dem alle, der gør det.

Lavest lønnede arbejdere
Rapporten viser også, at omkring 700.000 indvandrere (IoD: eksklusive naturaliserede og deres børn) inklusive mange nyankomne fra Østeuropa tjener mindre end £10.000 pr. år.

Briterne er i samme situation, med 8 ud af 10 af de fødte i landet, som ikke tjener £27.000 eller indtjenere af højere indkomst, der betaler hovedparten af skatten, men forskellen ligger i, at regeringen kan vælge hvilke arbejds-relaterede indvandrere, som skal tillades at slå sig ned i Det Forenede Kongerige, og derfor har den mulighed for at udvælge netop de, der vil sætte gang i økonomien.
Migrationwatch siger som et resultat, at kun de der tjener mere end £27.000 – og som udfylder ledige stillinger, der ikke kan besættes med EU-borgere – skulle tillades af Regeringens nye rådgivende panel for indvandring at slå sig ned her.
Sir Andrew siger: ”For de fleste mennesker er vore foreslåede beregninger simpel sund fornuft. Denne undersøgelse viser igen, at der er ingen økonomisk fordelagtighed i den massive indvandring til Det Forenede Kongerige.”
”Indenrigsministeriet har ret, når det siger, at vi er nødt til at balancere økonomisk gevinst med de sociale omkostninger.”
“De sociale omkostninger ved den nuværende massive indvandring, inklusive deres effect på infrastrukturen og den offentlige service, overstiger langt de mulige benefits.”

I følge rapport fra BNP, British National Party, 30th August 2006
English version: http://www.bnp.org.uk/news_detail.php?newsId=1118
2. april 2008 – Overhus-udvalg ser på sagen

Oversættelse ved
Sonia

Supplement om Engelske, tyske og nordiske forhold:

2014: Vækst og indvandring er som ild og vand: http://www.lilliput-information.com/vaekst og indvandring.pdf

2014:Europa drives til Selvmord: http://www.lilliput-information.com/Europa-drives-til-Selvmord.pdf

2005:

“Velfærdskommissionen påpeger, at indvandring ikke vil løse problemet (= velfærdens finansiering), snarere tværtimod. Mens en nyfødt dansker i gennemsnit vil koste samfundet 750.000 kr. fra vugge til grav, vil omkostningen på en indvandrer på grund af generelt lavere erhvervsdeltagelse være 2,5 mio. kr., vurderer Velfærdskommissionen. “

Børsen den 1. december 2005: http://borsen.dk/nyhed/81323/

Danmark og Information om Danmark har i 15 år bidraget med bl.a. følgende kritiske analyser:

Indvandringens pris opregnes fejlagtigt:

https://danmark.wordpress.com/2006/07/04/abel-spendabel-vi-tog-dem-paa-ordene-straks/

Immigrant load:

https://danmark.wordpress.com/2006/06/21/immigrant-load/

Indvandrernes forbrug af det svenske sundhedsvæsen:

https://danmark.wordpress.com/2006/07/04/indvandrernes-forbrug-af-sygehuse-medicinsk-personale-og-medicin-i-sverige/

Eliten gjorde regning uden vært:
https://danmark.wordpress.com/2006/09/01/regning-uden-vaert/
Indvandringens pris:

https://danmark.wordpress.com/2006/06/19/indvandringens-pris/

Der lyves uafbrudt og helt bevidst om indvandringens omfang:

https://danmark.wordpress.com/2006/06/08/at-lyve-er-en-central-del-af-projektet/

Det korrigerede befolkningsregnskab pr. 1. januar 2006:

https://danmark.wordpress.com/2006/05/25/grafisk-illustration-af-det-korrigerede-befolkningsregnskab-pr-1-januar-2006/

Prognose fra 2003 på korrigeret befolkningsgrundlag pr. 1. januar 2006: https://danmark.wordpress.com/2006/06/20/prognose-pa-korrigeret-befolkningsgrundlag/

Til danske efterkommere af aber:

https://danmark.wordpress.com/2006/07/07/til-danske-efterkommere-af-aber/

12 kommentarer »

 1. […] Internationalismen er en ideologi helt på linie med tidligere ideologier, der alle er brudt sammen, når toppen brændte ud, og forudsat at de undertrykte tog sig sammen og sagde fra.  Meget tyder på de undertrykte ikke tager sig sammen denne gang. Uden en folkelig front mod det værste, der starter med løgnene, kommer vi ingen vegne. Landet vil så gå tabt,  inden dine små børn bliver voksne, hvis det fortsætter cirka som nu. Dette er ikke noget man kan stole på eller lade være at stole på; det er ren matematik. Danskerne skal turde at ofre lidt af deres sikkerhed, ellers kommer der ingen mærkbare ændringer i den lagte dødssejler-kurs, vurderer vi herfra. Vi opfatter forholdene, der tilspidses dag for dag,  som en trussel mod det danske folk og vore børn. Uden en massiv hjemsendelse, der i grunden kan koste, hvad den vil, vil landet forgå. Ved blot at betragte alternativet, som kører allerede, kan vi regne med mere end 100 mia. kr. årligt (: https://danmark.wordpress.com/2006/06/19/indvandringens-pris/, England: https://danmark.wordpress.com/2006/09/01/immigranter-draener-oekonomien/ ), der tilmed belaster produktionen og hæmmer beskæftigelsen endnu mere og simpelthen inddæmmer den samlede forbrugsmulighed i fremtiden.   […]

  Pingback af Det skal siges « Danmark — 6. oktober 2006 @ 10:02

 2. […] I England har man efterhånden forstået det […]

  Pingback af Den danske model « Danmark — 7. maj 2007 @ 21:42

 3. […] England 2006, Indvandrerne dræner økonomien: https://danmark.wordpress.com/2006/09/01/immigranter-draener-oekonomien/  […]

  Pingback af Indvandrerne koster Sverige op imod 300 mia om aaret « Danmark — 20. juli 2007 @ 14:50

 4. […] end 100 mia. kr. årligt : https://danmark.wordpress.com/2006/06/19/indvandringens-pris/, England: https://danmark.wordpress.com/2006/09/01/immigranter-draener-oekonomien/ , der tilmed belaster produktionen og hæmmer beskæftigelsen endnu mere og simpelthen inddæmmer […]

  Pingback af Danskerne taber fordi de er i nogle skvat « Danmark — 3. februar 2008 @ 21:59

 5. […] Indvandringen dræner økonomien (England) […]

  Pingback af Mediernes fordrejninger og evindeligt tomme klichéer styrer vaelgernes opfattelse af om der sker noget « Danmark — 18. marts 2008 @ 00:03

 6. […] England: Indvandringen dræner økonomien […]

  Pingback af Indvandrere er ikke en oekonomisk gevinst « Danmark — 3. april 2008 @ 08:22


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: