Danmark

22. august 2006

Fri indvandring – “Danmark er landet hvor der er job til alle”


Ambassaderne skal hente indvandrere til Danmark i massevis.

“Der mangler specialiserede folk med høj og lav uddannelse inden for alle brancher”, siger Jørgen Neergaard Larsen, adm. direktør i Dansk Arbejdsgiverforening, der er meget bekymret over udviklingen.

Det må dreje sig om uddannelser, som ikke findes i Danmark. Tager jeg fejl, når jeg hævder, at Dansk Arbejdsgiverforening har repræsentanter i alle betydende råd og udvalg uden for Christiansborg, og Dansk Arbejdsgiverforening også er repræsenteret i de regionale Arbejdsmarkedsnævn, i f.eks. Specialarbejderskolernes og øvrige erhvervskolers bestyrelser og snart sagt i alt, hvad der har med uddannelse at gøre sammen med fagforeningerne?

Nej, jeg tager ikke fejl.

De her famøse eksklusivaftaler på arbejdsmarkedet, der forbød folk med “forkert” fagforeningsmedlemsskab i at få arbejde gennem mere end 30 år, men som nu er blevet dømt stridende mod de såkaldte menneskerettigheder (dommen faldt ikke i Danmark!! – vi har en lov fra 1982, der lovsikrer umenneskeligheden).

http://www.lilliput-information.com/fag.htm

Disse eksklusivaftaler var aftaler mellem visse fagforeninger og arbejdsgiverne

Nu skal der gives en nærmere konkret redegørelse uden bekræftelsesinterviews og tumpe-journalister bag mikrofonerne, og det haster!

“De danske uegnede – mange ganskevist med forkert uddannelse – må simpelthen have forhindret Dansk Arbejdsgiverforening i at gøre sin indflydelse gældende, hvor DA var repræsenteret og også forhindret DA i at få yderligere indflydelse på de rette steder. De uegnede har også simpelthen standset/opsnappet høringsbrevene eller høringssvarene, når DA er blevet spurgt af siddende regeringer om dette og hint uddannelsespolitisk. Det er virkelig groft, og det burde være strafbart. Særdeles strafbart. Dødsstraf!”

Det virker på ledigheden.

Hvorfor ikke offentligt forlange afskaffelse af Beskæftigelsesministeriet, Socialministeriet, Forskningsministeriet og Undervisningsministeriet med tilhørende love?

Kinesisk kulturrevolution eller øko-fascisme:

https://danmark.wordpress.com/2006/08/17/den-kinesiske-kulturrevolution-er-god-ide-%e2%80%93-eller-economic-fascism/

Sonia

1 kommentar »


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: