Danmark

21. juli 2006

Afbrudt aktivering i 1996 – dissidenter kan vinde og sikre selvrespekten


Hermed informeres om et aktiveringsforløb oprindelig planlagt til 6 måneders varighed i en kommune, hvis navn tilbageholdes indtil videre. Varigheden blev i alt 20 dage.

Projektets analyse rapport, der blev til under nærmest sindssyge forhold, finder du på:

1. del:

https://danmark.wordpress.com/2006/07/02/kommunal-aktivering-af-aktivist/

2. del med det nok så spændende afsnit side 5 under CFC’s formål: https://danmark.wordpress.com/2006/07/03/aktivistens-rapport-side-5-priserne-over-formal-til-fremtid/

Opgaven gik ud, at jeg som økonom skulle analysere projektet, der blev brugt af kommunen til aktivering af ledige ud fra en økonomibetragtning (herunder prisfastsættelsen angiveligt byggende på bl.a. kalkulation) samt lave nogle kalibreringsanalyser på laboratoriets apparatur; men det blev desværre til andet også, som det vil fremgå af følgende afslutningsrapportering til kommunens beskæftigelsesforvaltning:

Citat begyndt:

“XXXXX den 21. august 1996

Jeg betragter mit ansættelsesforhold på CFC for ophørt. Dette har jeg meddelt ZZZZ zzzzzzzz kl. 13:30 den 20. august 1996.

Med start den 30 juli 1996 og 14 dage frem har der intet været at udføre i laboratoriefunktionen i den opgave, som du har meddelt mig som den ene.

Herefter har der været et minimalt antal opgaver at udføre.

Den 20. august kl.13:10 spurgte SSSSS ssssss mig, om jeg ville udføre tappeopgaver bag laboratoriet. Jeg svarede, at det var ikke umuligt, men at jeg lige skulle se, hvad han havde i tankerne.

Se, nu er det således, at de sidste 14 dage er der sket en forskydning af de udførte opgaver på båndet med køleskabe i hallen. Det er således, at udlændingene ikke udfører hele opgaven, bl.a. klipper de ikke ledningerne af (som foreskrevet), og jævnligt er der en mængde rester ud over kompressor og kobberrør tilbage.

I øvrigt er 3 ud af 5 aftapningsanlæg konstant i i uorden. Det der arbejdedes med netop, da jeg overførtes, virkede heller ikke. Så SSSSS ssssss fyldte i stedet freon på kompressorerne – hvor han skulle tømme dem.

Arbejdsdelingsforskydningen har været tydelig for enhver, blot ikke for SSSSS ssssss. Det har længe irriteret de skiftende placerede ved aftapningen og danskeren, der skærer toppen af kompressorerne og får freon lige ind i luftvejene. De tør ikke sige noget.

Pludselig ved denne lejlighed opdagede SSSSS ssssss forholdet med den selvvalgte arbejdsdelingsforskydning. Jeg fik udleveret en totalt nedslidt jernsaks, der ikke kunne klippe. Da SSSSS ssssss foreholdt kurderen, at han sender sit eget arbejde videre, klagede kurderen sig højlydt over sin saks, og over alt mulig andet – SSSSS ssssss og han har jævnligt forrygende kontroverser. SSSSS ssssss kan slet ikke beherske sig.

Nu ser jeg selvfølgelig straks, hvilken rolle SSSSS ssssss bringer mig i. Samtidig udleverer han min ubrugelige saks til kurderen og fortsætter irriteret med selv at at bruge kurderens tidligere saks.

Jeg meddeler SSSSS ssssss, at det skred, der er sket i arbejdsdelingen, i denne sektion de sidste 14 dage ønsker jeg ikke at deltage i. Grunden til hans manglende bemanding var i øvrigt, at næsten alle udlændinge havde forladt arbejdspladsen den dag som så ofte før (angiveligt for at deltage i supplerende kursus og bede).

SSSSS ssssss svarede, at der var ingen problemer. Jeg svarede at så måtte han være blind eller dum, hvis han ikke kunne se, at han overskred alle grænser, inklusive dem, som jeg havde sat op for det arbejde jeg ville kunne udføre 1).

Så tilbød han at udskifte min saks med en ny.

Smart, så bevarer han konflikten løbende, men har tilsyneladende givet sig en anelse.

Jeg nægtede at arbejde på den måde, idet jeg forudså, hvem der skulle udføre kurderens arbejde og de øvrige udlændinges arbejde med den nye saks.

Herefter hævdede SSSSS ssssss, at jeg stillede mig umuligt an. Jeg bad ham tie stille og i stedet åbne øjnene samt forhøre sig hos de andre, der har fulgt, hvorledes tingene har udviklet sig.

Efter en pause mødte jeg SSSSS ssssss i kontoret, nu skulle han så belære mig om, at jeg ikke skulle bed ham tie stille.

Jeg meddelte, at hvis han gjorde dette og åbnede øjnene ville forstå. Ellers måtte jeg konkludere, at han var dum, meddelte jeg.

Nu løj SSSSS ssssss om forløbet i baglokalet. Så opgav jeg. Kurderen havde misforstået alt, og følte blot glæde over, at jeg havde svaret SSSSS ssssss igen. Så han forlod arbejdspladsen også.

Så meddelte SSSSS ssssss, at det var mig, der måtte være dum. Dette afviste jeg med bl.a. behørig henvisning til, at jeg kunne bevise det modsatte, hvilket jeg tvivlede på, sagde jeg, at han kunne for sit vedkommende.

Jo, hævdede SSSSS ssssss, det var undertegnede der var dum, fordi jeg var arbejdsløs.

Hertil svarede jeg, at han sikkert også blev arbejdsløs, hvis han tog hjem til Østtyskland, hvor systemet var skiftet.

Herefter forlod jeg laboratoriet, meddelte ZZZZ zzzzzzzz, at jeg ikke ville arbejde mere på CFC, og at det skyldtes SSSSS ssssss, som jeg måtte vurdere til at være idiot.

Jeg har udført alt, hvad jeg er blevet bedt om og er mødt til tiden hver dag og er gået til tiden.

M.h.t. CFC “Kalkulation” (der var nøgleordet til at begynde med) – ordet som ingen på CFC ved hvad betyder – har jeg begået i vedlagte korte gennemgang.

Den er udført derhjemme, fordi jeg ikke har kunnet arbejde hermed i den øre/hjerne-døvende rytmiske støj fra alle radioer, som det fuldstændig uberettiget er blevet kutyme drøner afsted overalt i CFC. Hver gang jeg slukker for det værste, åbner SSSSS ssssss straks igen.

Desuden har jeg ikke haft adgang til PC-eren på stedet til trods for, at jeg er lysår forud for SSSSS ssssss på dette felt.

Jeg går ud fra, at du meddeler mig, hvad der så skal ske snarest belejligt.”

citat slut

Med venlig hilsen

Joern E. Vig, cand. oecon.

Fodnote:

1) Jeg havde meddelt at jeg ikke arbejder på at få flere immigranter ind i landet, hvilket jeg betragter som landsforræderi, at jeg arbejder ikke under nogen af disse, hvis de ikke taler ordentligt dansk, og jeg arbejder ikke sammen med dem, da min erfaring er, at jeg så skal udføre deres arbejde samtidig med mit eget. Det sidste var præcis, hvad der skete samtidig med flere andre løftebrud, jævnfør bl.a. de to førstnævnte link ovenfor.

Supplerende:

https://danmark.wordpress.com/2006/07/07/kommunal-aktivering-helt-hen-i-vejret-og-ravende-dyrt/

26 kommuner har brudt loven:

https://danmark.wordpress.com/2006/07/14/26-kommuner-har-brudt-loven/

Rigsrevisionen mangler måske oplysninger?

Om AF’s indragelse af andre aktører og effektiviteten m.h.t. den reel beskæftigelse, seneste spørgsmål og svar:

12/5-2006: http://www.folketinget.dk/BAGGRUND/statsrev/1205.htm

20/6-2006: http://www.folketinget.dk/BAGGRUND/statsrev/01150553.htm

“Husk, du er skyld i historiens gentagelser”:

https://danmark.wordpress.com/2006/07/07/ostracized-dissident-du-er-skyld-i-historiens-gentagelser/

Oktober 2005 henvender en professor sig; han kan ikke forske:

http://informationomdanmark.blogspot.com/2006/05/forskning-i-befolkningsforhold.html

4 kommentarer »

  1. […] https://danmark.wordpress.com/2006/07/21/afbrudt-aktivering-i-1996-dissidenter-kan-vinde-og-sikre-selvrespekten/ [1] Dette var den sammenhængende socialstatistik fra kilden som anført. I nyt Danmarks Statistik nr. 22 af 2. februar 2006 oplyses ledigheden omregnet til fuldtidsledige fra 573.100 i 2004 og 543.100 i 2005, der omregnes til henholdsvis 176.400 og 157.400 fuldtidsledige – her er tale om ledige medlemmer af arbejdsløshedskasser. […]

    Pingback af Danmark » Kommunal Aktivering Helt Hen i Vejret Og Ravende Dyrt — 22. juli 2006 @ 14:44


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s