Danmark

15. juli 2006

Jihad genoptages af unge i Paris


Frankrigs Nationaldag fejredes i de pariske forstæder med afbrænding af 60 biler. 32 er arresteret. I modsætning til urolighederne sidste sommer, hvor der var direkte konfrontation mellem de unge indvandrere og politiet, har man nu fundet på en udvikling af ildspåsættelses-metoderne, så politiet ikke kommer direkte i sammenstød med de unge. Til gengæld er overvågningen af området øget, så det alligevel lykkedes at få arresteret de 32.

På TTV3 læser vi 15. juli 2006 at optøjerne i Paris stod på 3 uger sidste sommer. Ikke desto mindre læste vi på : http://english.people.com.cn/200511/05/eng20051105_219181.html den 5. november 2005, at 78 blev arresteret torsdagen forinden i forstæderne til Paris, hvor 519 biler blev brændt af. Den sidste opblussen skete efter et tragisk uheld – med  to fældige dødsfald i Clichy-sous-Bois den 27. oktober, efter et par unge havde forsøgt at flygte fra en politikontrol.

Clichy-sous-Bois ligner en kunstig kulisse, der er ved at rådne op i et ikke-attraktivt boligområde nordøst for Paris af størrelse som er Gellerup ganget med 200-300 og hvad kvalitet angår er totalt på deroute.

Officiel arbejdsløshed 22 pct blandt unge (reelt mindst det dobbelte). At Frankrig har valgt at indkvartere tidligere indbyggere fra Nord – og Vestafrika der allerede fra 1960-erne og senere suppleret yderligere med såkaldte flygtninge, bør enhver kunne se nu er helt hen i vejret med mindre det netop drejer sig om en fornyet “Bastille-Storm”.

Sidste år fortsatte urolighederne med bilafbrændinger og omfattende hærværk langt ind i efteråret og bredte sig først til andre storbyer Frankrig, siden til andre europæiske storbyer, bl.a. København og Århus.

Århus kommune valgte for nylig at belønne områderne, der var mest ramt af indvandreoptøjer, bilafbrænding, andre ildpåsættelse, butiksødelæggelser o.s.v. sidste sommer med 300 mill. kr.: https://danmark.wordpress.com/2006/06/09/300-mill-kr-i-gevinst-for-jihad-tiltag/

Sonia   

3 kommentarer »

  1. […]  https://danmark.wordpress.com/2006/07/15/jihad-genoptages-af-unge-indvandrere-i-paris/  […]

    Pingback af Morgenstund har guld i mund, og guld betyder… « Danmark — 29. marts 2007 @ 22:15


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s