Danmark

8. juli 2006

Brohovederne udbygges til stadighed efter den lagte taktik


De solrige parker og strande – det hele

https://danmark.wordpress.com/2006/07/03/parkerne-i-den-solrige-midsommer/

mindre end 200 meter fra billeder på ovenstående link.

En brøkdel af flokken med de tre eneste stameuropæere i forgrunden

Som på tælling indtages brohoveder overalt i landet. Begyndende i eftermiddagstimerne og indtil midnat beslaglægges strandarealerne, her syd for byen, af perkerne. D.v.s. racende biler, ralla-ralla-ralla-ralla i ultraforhøjet volumen og høje toner, vandpiber, bajere (de drikker ikke??!!). De unge marcherer i flokke af formentlig trænende vagtkorps og blokkerer på strandpromenaden og cykelsti eller sidder lyttende til tolvtone-musik fra de åbenstående bildøre ud mod cykelstien. De fortsat børnefødende koner og de ældre har slået sig ned i græsset og foragerer gevaldigt, og mændene spankulerende selvbevidste frem og tilbage på stier og fortov, mens børneflokken farer omkring overalt.

Jeg har boet i Gellerup:

De sover til kl. 10:30-11:00 og går først til ro kl. 2-3 om natten. I formiddagstimerne blokkerer deres børn bagerforretningerne, hvor de hver indkøber for kr. 50-100 blandet slik. Så kommer trafikken i strandparkerne fra om eftermiddagen, i København, i parkene alle vegne og på Strandpromenaden i Århus. Det falder helt i tråd med deres livsstil, og strandpark-invasionen gik i gang pludselig som på tælling. Vi skal sige, at Moesgaard Strand syd for byen ligeledes er indtaget.

Udfordrende tilråb da vi passerer jongerende på cykel henad cykelstien mellem de åbne bildøre og deres hensynsløse færden. Dræberblikket. Selvfølgelig færdselsulykke med racerknallert og bil, enkelte tililende, nysgerrige danske fra de peberede parceller på Strandvejen. En mærkning fra mundvigen: “Huspriserne stiger”?

Dræberblikket tilbage – Ansat hos Røde Kors?

En følelse af fornedrelse: På vej hjem gennem skoven. Ved at køre en dansk skovsnegl over i stedet for en mængde dræbersnegle på skovstien.

Ismanden forsøger sig trods alt!

Sonia

PS:

DR-Teksttv den 8. juli 2006: “Stigende mængder af konfiskerede skydevåben i København. Årsagen til de mange fund er, at Politiet arbejder målrettet mod de kriminelle miljøer blandt andengenerationsindvandrere. …Men skydevåbene bruges til beskyttelse, så kriminaliteten falder.”

Lisbeth, Lisbeth, nej, hvor er du sød og rar.

Vor konklusion:

“Kriminaliteten falder lissom arbejdsløsheden??” Det ‘ lissom i Nigeria!!!!!!

PS2: Dagen efter forsøgte vi at bade, før de stod op. Vi trådte i deres grillbakker, da vi gik ud i vandet, og så solede vi os lidt midt i alt deres henkastede affald fra aftenen i forvejen.

Sonia

2 kommentarer »

  1. […] har tidligere skrevet lidt om dræbersnegle. Man kunne måske overveje at undervise de to herrer i lidt i formuedannelsens dynamik: Vort […]

    Pingback af Ledige skal myrde draebersnegle « Danmark — 2. august 2007 @ 06:38


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s