Danmark

7. juli 2006

Til danske efterkommere af aber


[Bemærkningerne i kantet parentes fatter I alligevel ikke]

 Se, den 27/2 2001 fortalte de at 141. 000 er ledige og også 141.000 var sygemeldt i Danmark. Se, de 141.000 syge kostede staten 27 mia. kr. på årsbasis i sygedagpenge og tabte arbejdsdage, og det er ganske vist.

Der var både eksperter, plancher, TV-folk og bekræftelsesinterviews blandt de rigtige på gaden.

Se, de fremmede, der i antal udgør 500.000-700.000 (i 2001) [præciseret primo 2006], koster officielt samfundet 11 mia. kr. pr. år, eller når bølgerne går højt på den såkaldte ”højrefløj” 30 mia. kr. Så var der Børsens Nyhedsmagasin, der på glittet papir i fire farver berettede, at det er en ren overskudsforretning.  

[Fo’slaw, Niet. Der er sygedagpengene, ledighedsdagpengene eller kontanthjælp; den sidste er et lidt mindre beløb, men afviger ikke meget fra de øvrige efter skatten er fratrukket. På dette grundlag er det ikke nemt at få den officielle regning til de fremmede til at stemme.]

Indvandringens pris 2001:  https://danmark.wordpress.com/2006/06/19/indvandringens-pris/

I 2010 var vi blevet bedre oplyst: https://danmark.wordpress.com/ikke-vestliges-forbrug-af-velfaerd-i-danmark-i-2010/  

Hvor meget mon 700.000 ledige danskere koster samfundet årligt? Mon ikke de koster  sådan en godt 130 mia. kr. De 141.000 sygemeldte danskere koster jo 27 mia. kr. pr. år, meldes det. 141.000 [el. 700.000] gider ikke arbejde. Det gør de fremmede derimod; men de må ikke p.g.a. xenophobe og det, der er værre. De holdes uden for [og inden for i fængsel 3-4 gange mere end danskerne], og deres kontakt med det offentlige er vel ikke voldsomt meget dyrere end danskernes kontakt med samme. For eksempel deres 2 [eller 1½ ]sprog taget i betragtning, deres større frekvens, på AF, i sygehusvæsenet, ved medicinforbruget i forhold til deres andel af indbyggertallet. 

[…, så kunne man fristes til at spørge til omkostninger ved de fremmede, men det går ikke, spørgsmålet ville være nyracistisk motiveret. http://www.lilliput-information.com/ok.html ]  

Tidligere Borgmester Flemming Knudsen, Århus meddelte under budgetforhandlingerne i 1998, at det pågældende regnestykke for hans kommunes vedkommende i givet fald ville blive udført ”over hans lig”.

[Vi tænkte vores….beløbet må være stort].   

Naturligvis har man udregnet, hvor meget børn koster Århus Kommune, og ligeså de ældre, og selvfølgelig har man regnet ud, hvor meget ”de danske pjekkere” koster hele landet, som nævnt; men det er også noget helt andet. Disse grupper er det pænt at bekymre sig om udgifterne til.

 

Naturligvis skal de fremmede have gratis kassekreditter, kommunegaranti til køb af villaer, eller en lejet bolig senest efter 3 måneder, billigere biler, og deres ældre pårørende skal selvfølgelig have pension efter særregler, som er forskellige fra reglerne gældende for danskerne. Det er ikke andet end rimeligt.

Det er på denne baggrund Dansk Industri selvfølgelig vil have nogle flere fremmede; denne gang skal de være mere til arbejdet i hightech-industrien, forlyder det. [Mest fordi aktierne stiger p.g.a. offentligt skabt spekulation i papir-afkast, selvfølgelig.] Vi kan derfor konstatere, at de første fremmede blev taget ind for at holde velfærdssamfundet i gang [og sektorens medlemmer af Internationalen, der skal have noget at øve sine kunster på].

OG DET GØR DE SANDELIG OGSÅ!  

[Der har været særdeles skiftende meldinger om årsagen til deres fortsatte tilstedeværelse, herunder løfter om hjemrejse; men det rager ikke så vidt.] 

Hvis vi  nu valgte at give de 700.000 dovne [”vel danskere”, bortset fra de 40 pct. anno 2005] 50 kr. om dagen og samtidig holdt op med at nedvælte højere og højere tilskud til ejerne af udlejningsejendommene og over på huslejen for at holde håndværkernes ledighed eller arbejdsværing under 40% [og dermed lukke for deres kritiske udgydelser om især indvandringsprojektet], så ville det koste 12,8 mia. kr. i alt pr. år, og det er faktisk ikke ret meget mere end de officielle 11 mia. kr. vedrørende de fremmede, der vil, men ikke må. Hermed er det i øvrigt bevist, at de fremmede ikke koster os nær 50 kr. pr. hoved pr. dag, alt iberegnet, altså.

[forstod du den, dit fæ?]   

Resultat:  

Mere boligplads til dem, der både vil, kan, og måske, [men hva’ så med håndværkerne?]. De andre eksisterer ikke, “de er formastelige”, de er overflødige, hævdede Erik Meier Carlsen, BT. i 2001. Det er jo så sandt, så sandt.

   

Sonia

  

     

5 kommentarer »

  1. […] Satirisk bidrag: Til danske efterkommere af aber […]

    Pingback af Mediernes fordrejninger og evindeligt tomme klichéer styrer vaelgernes opfattelse af om der sker noget « Danmark — 18. marts 2008 @ 11:51

  2. […] Den 27/2 2001 kunne vi læse på TTV, at 141.000 figurerede (fuldtidsomregnede) blandt 445.500 berørte personer i statistikken som sygemeldte, og det kostede dengang officielt 27 mia. kr. pr. år: https://danmark.wordpress.com/2006/07/07/til-danske-efterkommere-af-aber/ […]

    Pingback af Sygdom koster 37 mia. kr. - 10 mia. kr. mere end før 2001-regeringen « Danmark — 14. april 2008 @ 10:40


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s