Danmark

4. juli 2006

Polakker kommer i lange baner


Se, efter Dansk Industri har måttet erkende forsigtigt, at der var mere end en smule om de tomme jobannoncer, er det blevet opgjort, at i årets første 6 måneder (indtil 23. juni) er mere end 4.490 østeuropæiske immigranter kommet til Danmark. Nu ser vi konsekvenserne af det EU-direktiv med modifikationer, som de alle åd råt i FT. Antallet er knap det dobbelte af hele sidste år (4.900).

De tomme jobannoncer: https://danmark.wordpress.com/2006/06/23/jobannoncer-uden-reelle-jobs/

Polen har altså et indbyggertal på 38,5 mill., 14 mill. pensionister og ikke mindst er kun 51,7 pct. i de arbejdsdygtige aldre i arbejde – fordi de netop har levet i ét ideologisk og nu bevæger ind i det næste ideologiske paradis.

D.v.s. 48,3 pct. er ledige eller udstødte i Polen. Og så har polakkerne en arbejdsløn på 25-35 kr. timen.

Det er noget der vil noget. Præcis som vi advarede imod.

Vi får nok ikke noget TV-special herom, mon dog??

Det farlige ved globaliseringen er ideologien – både Liberalens og Internationalens for i virkeligheden er de ens, alle ismer er ens i længden, selvom de praktiseres lidt forskelligt.

Jeg spurgte en af de kloge for nylig, der selvfølgelig tjener mange penge. Jo, han ville gerne have nogle polakker ansat. De skal have de rigtige lønninger, sagde han, og så grinte han sådan rigtig jysk-smøret. Jeg spurgte: “Hvor skal de bo?”. Ja, det var han  …. fuldstændig lige glad med; det kunne være i en jordhule eller på campingplads. Men møder de kl. 7. Hvis de bor i Warsawa kan det knibe, for der er huslejerne og skatterne vel ellers mere til det, måske. Ja, det vidste han ikke noget om, og han var også lige glad. Det er vejen frem.

Propagandaen, der fortsat kører efter de tomme jobannoncer kun blev fremhævet på denne blog – ikke af liberalen, uha, nej, dada: https://danmark.wordpress.com/2006/06/30/advarsler-mod-lav-ledighed/

Og her er vi ved det: Regeringen har ikke standset tilstrømningen østfra, og de andre socer er også fuldstændig lige glade. De protesterer og standser med den ene hånd og vinker dem i møde med den anden. De ser tydeligt igennem fingerene på den ene hånd.

Forestillede man sig, at danskerne skulle konkurrere med disse lønninger uden videre. Det rene vrøvl. Huslejerne er sendt på himmelflugt af de samme tosser, som har hævet de danske skatter og lønninger længere op end til skyerne sammen med inflation via falsk købekraft og andet vildt sat igang af de selv samme tumper.

Nu skal danskerne straffes for TOPPENS synder. Den går ikke, der skal klart siges fra. Her kunne vi lære noget af f.eks. de franske småbønder, der gør brug af effektive metoder.

Det er selvfølgelig kun de sekundære og tertiære arbejdsmarkeder, forstås, der i første omgang berøres af østindvandringen. De freste har deres på det tørre med fuld fagforeningsbeskyttelse. Vi bemærker at selv weekend-taksterne må være overkommelige. Nu laver de fleste af de overbeskyttede heller ikke noget, der kunne sælges til nogen noget sted i verden overhovedet.

Sonia

5 kommentarer »

 1. Gratisforsikringstilbud.dk fungerer ikke som fordyrende mellemled, men er derimod en gratis og uafhængig onlineplatform for forsikring, som nemt og sikkert giver dig mulighed for at indhente tilbud, når det passer dig. Gratisforsikringstilbud.dk vil ydermere levere en bred vifte af informationer omkring forsikring i form af artikler, links og meget mere. Vi er således det eneste sted, du behøver at lede for en komplet løsning og svar på dine spørgsmål.

  Kommentar af Forsikring — 22. januar 2009 @ 11:22

 2. Great Blog with very good posts.your work is very good and i appreciate your work.

  Kommentar af Computer Repair Nassau Country — 17. maj 2009 @ 11:42

 3. […] De vælter ind som vi advarede: https://danmark.wordpress.com/2006/07/04/polakker-kommer-i-lange-baner/ Kommentarer […]

  Pingback af Fri bane for alt « Danmark — 12. juni 2009 @ 09:27

 4. […] De vælter ind som vi advarede: https://danmark.wordpress.com/2006/07/04/polakker-kommer-i-lange-baner/ I 2008 lukkedes 11,417 østeuropæere ind på fast ophold, heraf 6.168 polakker: Tilstrømningen […]

  Pingback af Strategisk veltilrettelagt program for danskernes accept – der er fo’slaw « Danmark — 22. juli 2009 @ 10:58


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s