Danmark

22. juni 2006

Tyske kvinder 1 barn – Muslimerne 3-3,5 barn


Propagandaen minder om totalitære regimers

 

Du kunne læse følgende skævert på DR-tekstv den 20. Marts 2006:

 

”Der fødes for få tyskere

 

 

Tyske politikere er alarmeret. Nye tal viser at tyske kvinder føder færrest børn i verden.

I følge en demografisk rapport fødte de tyske kvinder kun 680.000 sidste år.  Det laveste antal fødsler i Tyskland siden statistikken blev indført i 1946. For at holde befolkningstallet oppe på de nuværende 83 mill. burde kvinderne i gennemsnit føde lidt over to børn.

I dag er fødselskvotienten 1,36”

Når man kender sandheden, kunne man, hvis ikke nyheden var lavet på DR-tekstv, få den tanke, at den måske var blevet til lidt før 1946 i Tyskland.

Der laves nemlig ikke offentligt tilgængelige, etnisk opdelte fødselstal i Europa, selvom vi kunne ønske os det. Sådanne opgørelser offentliggøres i alt fald ikke, så stambefolkningerne uden videre kan få sandheden oplyst uden alt for mange mellemregninger.

Dokumentationen var nem:

Fødselskvotienten 1,36 er den samlede fødselskvotient for samtlige kvinder i Tyskland, og den dokumenteres uden videre som sådan af Eurostat:

http://epp.eurostat.cec.eu.int/cache/ITY_OFFPUB/KS-AF-05-001/EN/KS-AF-05-001-EN.PDF side 16.

Du kan også prøve hos CIA, der har nogle estimerede tal for 2005: http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/uk.html

– vi rettede det straks, men kunne ikke nå det ene for det andet

Så kan man gå til Konservativ Ungdom i Danmark – mest for morskaben. Her refereres til den tyske Frauenunion. Der læser vi nemlig om en langt lavere fertilitet blandt tyske kvinder, uden at dette har givet anledning til særlig alarmering:

http://tyskland.konservativungdom.dk/artikler/artikler/die-frauen-union/

Her berettes om 1,2 barn pr. tysk kvinde. Jamen, hvad skal man så stole på?

Det var så den halve sandhed.

Den samlede fødselskvotient kan pr. logik/matematik udregnes som et vejet gennemsnit af f.eks. fødselskvotienten blandt de fremmede kvinder og fødselskvotienten blandt vesterlandske kvinder med de to gruppers procentandele af befolkningen som vægte:

x: fremmedandelen blandt de fødende.

1-x: resten, eller andelen af vesterlandske blandt de fødende

Fertiliteten blandt de fremmede sættes til 3,0 eller 3,5, og fremmedandelen blandt de fødende til 15 pct. Her skal man huske at de fremmede har en større andel i de fødende aldre, og derfor er andelen af fremmede blandt de fødende heller ikke lig med den samlede fremmedandel i den tyske befolkning på ca. 13 pct. som i DK, når de tildelte statsborgerskaber medregnes. Nu kan den tyske fertilitet (Ft) findes af følgende:

3,0*0,15 + (1-0,15)*Ft = 1,36  der implicerer Ft = 1,07

eller

3,5*0,15 + (1-0,15)*Ft = 1,36, der implicerer Ft = 0,98

Jo vist, det var galt med fertiliteten blandt tyske kvinder, blandt de spanske, og de italienske, og de græske kvinder i øvrigt. Det er værre fat blandt alle andre etnisk europæiske kvinder, end de turde oplyse, hvilket naturligvis betyder ”Der Untergang” langt tidligere – cirka dobbelt så hurtigt.

Dertil kommer at når vi om et par år forventeligt hører fra de officielle kanaler, at nu går det sandelig bedre med fertiliteten blandt de tyske kvinder, så lyves der igen – den har været prøvet herhjemme med det såkaldte babyboom, der var rent medievrøvl.

Medievrøvlet startede igen den 22. august 2008, netop som forudset.

Om nogle år er fertiliteten nemlig steget samlet, men udelukkende p.g.a. indvandringen af fremmede, der selvfølgelig trækker gennemsnits-fertiliteten op.

Tilvæksten i Tyskland stammer altså kun var indvandringen og fra de fremmedes fødsler, fordi tyskerne kun føder halvdelen af de børn, der skal til at erstatte fader og moder.

Det ikke så svært. Det med 2,1 eller i Vesten, i dag 2,05 for at holde en stabil befolkning er den sikkerhedsmargin, der skal til p.g.a. spædbørnsdødeligheden. 

Når det i den skæve nyhed fra DR-Teksttv oplyses, at fertiliteten blandt tyske kvinder ikke har været lavere siden 1946, så er det berettiget at hævde: Såfremt der også her i stedet henvises til den samlede fertilitet, så er det løgn, i og med indvandringen netop øger fertiliteten i Tyskland fra en lavere etnisk tysk fertilitet, og såfremt der refereres troværdigt, som det skrives, til tyske kvinder, kan man berettiget spørge: Hvordan kan man vide det, når fertiliteten ikke opgøres etnisk opdelt? Her kan det så være ”offentliggøres” der skal tage pladsen for ordet ”opgøres”. Logisk er der ikke andre muligheder.

Tysk fødte kvinder fødte kun 680.000 børn i 2005, måske fødte de endda kun 578.000, når vi tolker formuleringer korrekt, som det fremgår af denne gennemgang. Det reelle fødselstal blandt tyskerne skulle i stedet have været cirka dobbelt så stort, 1.056.000.

At øge indvandringen for at kompensere for dette antal manglende fødsler fører pr. automatik til, at tyskerne bliver i mindretal dobbelt så hurtigt. Denne gang skal det være kvalificerede immigranter, siger de nu; vi kan bare ikke får oplyst, hvor de vil finde dem.

Den øgede indvandring øger tilmed i mange år udgifterne ekstra i den sektor, hvis udgifter i forvejen er for store til, at erhvervslivet kan overleve, omstille og udvikle sig i landet. De samme kræfter er på spil overalt i de ledende kredse i Europa.

De ledende kredse i Europa ønsker muligvis andre undersåtter til erstatning for de europæiske folkeslag. Jeg har svært ved at drage en anden konklusion, når jeg har sat mig grundigt ind i den samlede mængde relevant information.  

20. marts 2006

Ebbe Vig, cand. oecon.

6 kommentarer »

 1. Interessant læsning.

  Men sikke dog en masse trykfejl, omvendte ordstillinger og sætninger uden mening. Der burde lige være cheket op på det efter det var skrevet ned. Når det nu er meningen at andre end Hr. Ebbe Vig skal læse det.

  Hej.

  Kommentar af Lasse — 3. september 2006 @ 00:45

 2. Hej Lasse

  Ja, du har ret.

  Måtte jeg eventuelt spørge:

  Hvilket klokkeslet begyndte du i dag din indsats mod løgnen og hvor blev den bragt?

  m.v.h.
  Ebbe Vig

  Kommentar af Sonia Wahnloop — 3. september 2006 @ 09:55

 3. […] Den etnisk svenske befolkning har en fertilitet på højest 1,2 snarere 1,1 (måske 1,15, den opgøres ikke, Tyskland har 1-1,1) […]

  Pingback af Sverige, ny rekord i asylantindtag for 3. aar i traek « Danmark — 12. juni 2007 @ 10:23


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s