Danmark

22. juni 2006

Indirekte Bidrager Den Danske Stat Til Terror


Hvorfor er tamilerne her?

 Der er ikke under 15.000 km til Sri Lanca. Tamilerne kom første gang på dagsordenen under Tamil-sagen mod Ninn-Hansen. Han blev dømt.

Det har hele tiden drejet sig om en borgerkrig i et hjørne af Sri Lanca, uanset hvad vi har fået af internationale meldinger eller løgnagtige referater heraf.

Oprindelig startede konflikten p.g.a en folkevandring i stor stil fra Tamil Nadu (en delstat i Indien inde på det asiatiske fastland). Om de bagved liggende årsager ved jeg ikke andet.

De tamilske tigre – som deres militante elementer kalder sig – har opholdt sig her i landet i en årrække med begrundelsen “krig”, og mig bekendt har disse “tigre” deres hovedkvarter i Holstebro. Men den begrundelse er tosidig, viser det sig og ganske vanvittig.

Danskerne rejser stadig på ferie derover. Flere gange har der været sager med ordensmagten her i landet, når der måtte rejses sigtelser, fordi disse “tigre” pressede penge af deres landsmænd i bl.a. Gellerup Parken. Ingen tvivl om at tamilerne mest er på offentlig forsøgelse her. De pressede penge af landsmændene for at kunne yde bidrag til de fortsatte krigshandlinger derovre i Sydasien; jeg understreger i en lille del af landet, jf. et netop hjemvendt dansk førstehåndsvidne.

Konklusion:

Danskerne bidrager økonomisk til, at flere kan hævde de flygter fra krigslignende tilstande (selvom det virker fuldstændig usandt, efter hvad der oplyses nu, og i øvrigt også er blevet oplyst officielt flere gange tidligere). Desuden mener jeg, at disse “tigre” netop er blevet opført på en international terrorliste for kort tid siden.

Udviklingsministeren og Justitsministeren skal tage affære.

Sker det ikke, agter jeg at melde Regeringen til de internationale anti-terror-organer, efter jeg for en sikkerheds skyld har orienteret amerikanerne f.eks. via http://www.danielpipes.org/blog/ Man kan aldrig vide, hvad de kan finde på at foretage sig mod et brokhoved, der ikke gider finde sig i alt.

Vi kunne sammen skrive til Justitsministeren – det er hendes er ressort-område. Får vi ikke et tilfredsstilllende og udpræget handlingsorienteret svar, så skal der sendes en anmeldelse.

Vil danskerne deltage? Jeg må hellere spørge, vil danske kvinder være med?

Svar udbedes!

Sonia

Efterskrift:

Man kan bygge 100 huse på Sri Lanca for det, som en indvandrerbolig koster i Danmark, men det spiller ingen rolle, for dagsordenen er en ganske anden end at hjælpe

3 kommentarer »

  1. Jeg deltager gerne med mit fulde
    navn ved at underskrive et sådant brev til de danske ministre, som du har nævnt og også en eventuel anmeldelse til rette organer.

    Jens Nielsen

    Kommentar af Jens — 22. juni 2006 @ 20:47


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s