Danmark

14. juni 2006

Ny Rekord under WM

Filed under: Culture, Immigrants, Justice — Tags: , , , — Jørn @ 09:49

Ny rekord – for tidsånden og trenden 

12.700 nye nordmenn ifjor (90 pct. ikke vestlige); og det er ny rekord med 600 flere end i sidste rekordår 1997. Og det er løgn på præcis samme måde, som når begrebsforvirringen bevidst tages i brug i Danmark for at tiljuble nationernes undergang.

I Danmark nåede vi kun 10.197 tildelte danske statsborgerskaber i 2005 mod 14.976 i 2004, til gengæld steg tilstrømningen, selvom vi måske nok troede de rejste hjem netto i stor stil sidste sommer. Det var så sjov. Men Danmark er altså bagefter – absolut eller relativt? Uha, nu bliver det kompliceret. Ny rekord, hvad siger du så? WM-VOV!

Der er ikke lighedstegn mellem norske og danske statsborgere på den ene side og det at være nordmann og være dansker på den anden. Og, tænk det er kun tonen, der bliver forkert (i følge T. Seidenfaden) , når jeg nævner det, fordi lovgivningen er nemlig endnu ikke blevet internationaliseret, så det ville være endnu værre fat med sandheden.

Nu har nordmennene en chance for at følge oplysningerne lige op til halvårsrapporteringen om det glædelige budskab, at nu rejser de hjem, og netop følge op på budskabet, der let kan være løgn. Vi fik det sidste år den 9. august i Danmark. De etniske danskere er nu nok dummere end de etniske nordmenn – det må man godt skrive, og så er det ikke en gang racisme, tror jeg; der er simpelthen mere frisk luft i Norge – så den med at de rejser hjem i stor stil tør de nok ikke give dem i Norge; de etniske nordmenn, altså.

Havde nordmennene imidlertid ikke fået 12.700 nye nordmenn i 2005 – nej, nye 12.700 med tildelt norsk statsborgerskab -, og nu de er i gang endnu flere i det første halvår af 2006, så ville de ikke være rejst hjem. Havde man ikke tilsendt disse 12.700 i 2005 og måske 6.000 flere i første halvår af 2006 et brev med oplysningen om, at de nu er at betragte som norske statsborgere – ikke nordmenn, for det er fortsat noget andet – , så ville de stadig have befundet sig i Norge, går jeg ud fra, og da ville de være blevet optalt som udenlandske statsborgere.

Vil det sige, at de rejser hjem, når de får et brev om, at de er velkomne til at blive endog med den nye status som norsk statsborger og det samme med deres børn efterfølgende. Kun officiøst.

Nej, de rejser end ikke hjem, når de får et brev om, at de ikke kan blive i Norge. De rejser slet ikke hjem i det store og hele. Vi holder bare op med at tælle dem. Og får de flere børn uanset brevet, er disse børn også norske statsborgere, og de er heller ikke rejst hjem. De er bare ikke optalt som andet end Nordmenn; selvom de altså er noget ganske andet.

Grundtvig var den første formand for det, der i dag er benævnt indfødsretsudvalget i Danmark. Den første tildeling på årsbasis viste 5 tildelte danske statsborgerskaber ved lov, til tre tyskere, et til en hollænder og et til en svensker.

Det er i Norge præcis som i Danmark – jo flere der tages ind desto flere breve sendes der, og hvis der sendes flere breve end antallet, der kommer ind, “så rejser de hjem”, samtidig med de strømmer ind i landet (netto)

Og det er løgn over løgn. WM-VOV!?

Tilstrømningen til Danmark i 2005: https://danmark.wordpress.com/2006/05/25/indvandringen-tiltog-i-2005/

5 kommentarer »

 1. […] For så vidt angår Danmark var IoD-prognose højest sandsynligt den mest realistiske, efter vi omkring den 20. august 2005 læste alt muligt i den danske presse om den officielle reviderede danske befolkningsprognose, og man lige havde måttet indrømmer i pressen, at indvandringen ikke var vendt – tværtimod: http://www.lilliput-information.com/vild.html. Problemet var man overset det, der her i 2006 også er ved at blive superaktuelt netop Norge: https://danmark.wordpress.com/2006/06/14/ny-rekord-under-wm/. […]

  Pingback af Danmark » Svensk forsker: — 14. juni 2006 @ 12:46

 2. Læs lige det seneste opus på http://www.detfrieord.dk

  Kommentar af Bjarne Nielsen — 20. juni 2006 @ 21:44

 3. […] For så vidt angår Danmark var IoD-prognose højest sandsynligt den mest realistiske, efter vi omkring den 20. august 2005 læste alt muligt i den danske presse om den officielle reviderede danske befolkningsprognose, og man lige havde måttet indrømmer i pressen, at indvandringen ikke var vendt – tværtimod: http://www.lilliput-information.com/vild.html . Problemet var man overset det, der her i 2006 også er ved at blive superaktuelt netop Norge: https://danmark.wordpress.com/2006/06/14/ny-rekord-under-wm/. […]

  >>>>>>>>>>>
  Ordet Problemet var kommet med i
  linket til “vild.html”

  Jeg synes ikke at hvor det stammer
  fra, men jeg kan godt huske det.

  Ellers fint nok
  Sonia

  Kommentar af Sonia Wahnloop — 20. juni 2006 @ 22:01

 4. Var du for at bruge denne url til den med den svenske forsker Thomas
  Lindh..den var blevet helt tosset
  efter for meget maipulation her fra.

  https://danmark.wordpress.com/2006/06/20/svensk-forskerne-svenskerne-i-mindretal/

  Venligst
  Sonia
  Har set din side, den ser rigtig god ud. Synes lige der var lidt med størrelsesforandringer, når jeg brugte dit tip med ctrl-trille.

  Kommentar af Sonia Wahnloop — 20. juni 2006 @ 22:55

 5. […] Ny rekord i Norge for andet år i træk: https://danmark.wordpress.com/2006/06/14/ny-rekord-under-wm/ […]

  Pingback af Sverige, Danmark og Norge rendes over ende i denne orden « Danmark — 12. juni 2007 @ 10:21


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s