Danmark

31. maj 2006

Keynesiansk Globalisering i Tajikistan

Filed under: Economics — Tags: , , — Jørn @ 19:07

GLOBALIZATION AND THE ECONOMY

Denmark, October 20th 1999

Info-Stat received an invitation to give its contribution to the 8th International Congress of Professors’ World Peace Academy to be held in Seul, Korea, February 2000. The congress has published a book including the reports about the respective countries. ISBN 1-885118-00-7(pbk.)

Glem det danske bidrag fra én i gruppen på Danmark.Wordpress.com. Vi vil gerne vise et uddrag af bidraget fra en professor ved Tajik State National University, Dushanbe, Tajikistan:

Vi tænker lidt på, om Mellemøstkrigen skal indbygges i formlen; men vi forespørger ikke en kollega om den slags forstyrrende deltaljer. Det ville være uakademisk, i hvert fald hvis formlen og krigen havde bredt sig til Europa.

Næsten så umuligt som det er at gøre en postmodernist begribeligt, at historien og traditionen er basis for mening og erkendelse, er det svært at få hæderlige mennesker til at indse, at løgneren ikke blot lyver om én ting, men at han netop anvender de mest behændige tricks under hensyntagen til de umiddelbare, reelle magthaveres øjeblikkelige krav med det ene formål at få det hele til at glide så gelinde som muligt i hans retning mod skyerne, hvorfra det som bekendt er umuligt at se og høre jorden.

Sonia

2 kommentarer »

  1. […] View […]

    Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 18. marts 2009 @ 00:00


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s