Danmark

31. maj 2006

Det Dimensionsloese Samfund

Filed under: Culture — Tags: , , , — Jørn @ 21:43

i

“Et causeri mest lissom om fodbold, vold og import af mere vold”:

I region Århus, eller hvad den nu hedder, debatteres angiveligt seriøst, om der på næste års budget kan afsættes midler til fire eller kun til tre pladser for autistiske børn, nu kommunen skal spare 300 mill. kr. Der skal over hele landet skæres ned på ældreplejen. Samtidig oplyser Politiet, at der i Danmark bruges politiindsats ved fodboldkampe svarende til 40 pct. af politiindsatsen ved opklaring af røverier. Drejer det sig om import af mellemøstlige, sydasiatiske eller afrikanske voldspsykopater, er der ingen grænser for ressouceindsatsen.

Nu er det så det kan undre, at kommunen lod opføre et nyt sportsstadion til knap 1/4 mia. kr. forrige år, hvorefter AGF rykkede ud af Superligaen, som alle med logikken i behold vidste måtte gå ud på at bytte fodboldspillere i det uendelige uden en rigtig ”Farumborgmester” som landsfader. Og så selvfølgelig importen af spillere med en trækprocent på 25 pct.

Aha, tænkte jeg, de er altså ikke uskyldige; de ved godt hvor skoen klemmer.

Bladet Indsigt Århus Amt den 7.10.04:

Mols og Djursland i Jylland [og f.eks. også Middelfart på Fyn er blevet gjort til centre] for behandling af unge, der har “en karriere bag sig” med gruppevoldtægter, mord, vold, overfald og røverier som følge af en ikrafttrådt lov af 1. juli 2001 om Ungdomssanktioner (for (12)15-18 årige). Mere end halvdelen (?) af de dømte efter denne lov er fremmede, oplyses det officielt. I København udgjorde de unge (under 18 år) fremmedes voldskriminalitet i 2004 83 pct. af den samlede kriminalitet i denne gruppe. Der skal på Mols være både sikrede og åbne afdelinger på flere lokaliteter, og der skal især ske en socialpædagogisk ressourceindsats – husk, der er socialpædagogisk seminarium i Århus, og tidl. Socialminister Henriette Kjær er indvalgt til Folketinget i Århus Amt. Sidstnævnte bidrog foreløbig (2004) med 17 mill. kr. i statstilskud bare til ombygning af Dalstrup Centret på Djursland. Indtil nu (2004) er der 18 kandidater fra Århus Amt/Region til de planlagte 20 behandlingspladserne. Der skal bruges mindst 103 til at tage sig af dem. Det er normering, der vil noget, kan man sige. Her er ikke noget at komme efter for “sultne” plejehjemsbestyrere.

Dokumentation: http://www.lilliput-information.com/economics/sankt/index.html

I Middelfart har man op til 17 robuste medarbejdere pr. klient/patient til døgnopdækning, som det udtrykkes delvis i fodboldsprog.

Der skal ansættes en logistikchef på Mols, oplyste den ansvarlige psykolog Lars Emil Andersen på Grenen i Grenaa jf. ovenstående dokumentation……meget betegnende på den tidligere Politistation og Arrest i byen. Det skal siges at disciplinen Logistik i gængs forstand omhandler vare- og ressource-strømme igennem virksomheden og ud i distributionen. Vi er så ikke helt med, hvis ikke personaleressourcerne, eventuelt bevillingskronerne krone for krone lægges under logistikchefens ansvarsområde. 18 eller 20 klienter/patienter må vel siges at være omfattet af de små tals statistik, men kan jo vokse med lidt lykke og lidt held. Der kan selvfølgelig også være noget vi har misforstået. Det kan måske netop være noget om ambitionerne til fremtiden – jf. ideologien. Læs nu artiklen på ovenstående link og ret mig, hvis jeg har misforstået.

Forleden vistes på DR-TV en debat mellem dansk EU-indoktrinator nr. 1 eller 2 Lykke Friis (tidl. DIIS, nu Industrien) og et par retarderede media-redaktører, der angiveligt seriøst skulle afdække om ikke befolkningens engagement i Europa-integrationen netop skulle kunne styrkes ved at tage ved lære af erfaringerne med, hvorledes fodbold i Europa engagerer visse masser.På denne baggrund må jeg forstå, at det drejer sig om indvandring, vold, fodbold og samling af Europa for hvilken som helst pris.

Kan man kalde det demokrati? – ja, desværre, så længe befolkningen lader sig genne passivt ind i folden af fårehyrdens lille hund eller lader sig udstøde og sætte i den anden bås. Pænt og velfriseret; “her sker der aldrig noget”, skrev Vaclav Havel fra husarresten.

Form uden indhold kendetegner i sandhed tiden vi lever i

2 kommentarer »

  1. […] View […]

    Pingback af All Posts on http://Danmark.Wordpress.com « Danmark — 18. marts 2009 @ 00:00

  2. […] Mest om fodbold, vold og mere importeret vold – dhimmitude-samfundet Skriv en kommentar […]

    Pingback af Flere dyre, utilpassede unge « Danmark — 28. september 2009 @ 08:31


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: